Polishelikopter i luften!

Vi hade planerat att åka till Ullared, det ligger ca 10 mil från Göteborg.  Jag åkte dit med en tjejkompis. Vi åkte med min BMW 750 IAL. Bilen har en V12,a på hela 326 hästkrafter. Jag tar bilen dit eftersom jag vill ladda batterierna, det är motorväg och större vägar hala resan och hon som åker med är inte heller rädd för att dra ifrån polisen ifall det skulle bli nödvändigt.

Efter att vi hade handlat i Ullared så åkte vi mot Göteborg. Och har man en snabb stabil bil så är det lätt att man gasar på lite extra. Det känns inte i bilen ens om man ligger över 200 kilometer i timmen. När vi närmar oss Kungsbacka så ligger det en bil i innerfilen, den snabba filen. Han kör ut lite som att han skall släppa oss emellan. Så jag kör mot insidan av filen och samtidigt så går det väldigt fort, över 200 kilometer i timmen.

Samtidigt som jag ligger i innerfilen så går han in samtidigt så att han prejar mig. Vet inte ens om han har sett mig överhuvudet taget. Jag kör så nära vägkanten och vägstaketet jag bara kan. Nu ligger jag innerst mot staketet och bilen ligger i innerfilen och prejar mig. Han kommer emot mig mer och mer och stöter emot mig lite lätt. Jag fortsätter och kör och ökar farten för att ingen skall komma ikapp mig.

Hade tidigare en vit bil, tror det var en mercedes som körde ganska snabbt, jag ville ju inte att han skulle se mitt bilnummer. Även om det inte var mitt fel att det blev som det blev så var det mitt fel som körde om på insidan. Vi kör vidare mot Kungsbacka och jag gasar upp BMW,n i ca 250 kilometer i timmen. Kör av i Kungsbacka mot Askim och sedan i Askim kör vi mot Lindome.

Jag undviker att köra på motorvägen. I Lindome kör vi insidan av vägen mot Kållered och sedan insidan av vägen mot Mölndal. Kör sedan vidare mot Kallebäck där vi byter bil, och när vi båda går av så hör vi att polishelikoptern är uppe i luften. Efteråt så är det dock ingen som har hört av sig, så ingen har sett bilnumret.

BMW 750 IAL, V12 motor på hela 326 hästkrafter. Toppfart just nu 250 kilometer i timmen.