Polisen blir prejad!

Jag har 4 st lastbilar då jag driver en transportfirma. När jag skulle göra en usväng med en av mina lätta lastbilar så råkade fabror blå komma körande med blåljus precis när jag svängde. Detta var mitt på dagen så jag såg dom inte fören dom var precis bredvid min bil. Jag blockerade verkligen vägen för dom, men dom hade inga sirener på så då hade dom väl inte så jäkla brottom.

Dom tutade åt mig när dom fick stanna till bredvid mig, och jag fortsatte att köra åt det hållet som jag hade vänt lastbilen åt. Jag tutade tillbaks åt dom och svängde ner mot tingstadstunneln i Göteborg. Dom körde efter mig och tutade igen. Jag tutade då tillbaks igen. När man kommer ner mot tingstadstunneln så blir det trefiligt.

Jag lägger mig till vänster i mittenfilen och känner i ögonvrån hur polisen ligger på min högra sida brev min lastbil. Jag förstår att dom självklart kör bredvid mig och glor in mot mig, och därför så tittar jag förstås självklart inte tillbaks mot dom.

Skulle jag göra det så skulle dom antingen, 1 peka mot sitt huvud och mena att jag är knäpp eftersom jag har blockerat deras väg, 2, eller hytta med näven på något jäkla sätt. 3, eller något liknande. Så jag lägger mig ytterligare i vänsterfältet in mot tingstadstunneln. Och då ser jag att dom kör vidare upp mot leden som leder mot Marieholm/kortedala.