Min falska ryska exfru!

Jag har ju varigt gift. Med en Ryska. Hon var otroligt vacker. men samtidigt väldigt manipulativ och gjorde allt för att försöka få en egen vinning när det gäller pengar. Då menar jag inte att hon tänker på sitt barn som hon har med en pensionär som är minst 68 år gammal, detta trots att min förra fru som heter Anna Andersson blir 40 under detta året.

Det är alltså en ålderskillnad på hela 26 år. När jag frågade Anna varför hon gifte sig med honom och varför hon skaffade barn med honom så säger hon att hon inte viste om att dom gifte sig,,, helt otroligt i mina öron, det är klart att ho bara ville komma till Sverige för att få ett mycket bättre liv.

Och när jag frågade varför hon skaffade barn med honom, för han är ju inte snygg heller utan en alkoholist som dricker varje dag. Då svarade hon att hon blev våldtagen? Troligt va? om hon nu hade blivit det, varför stanna hos honom i över 6 år och varför stanna kvar? När jag hörde detta om att hon blivit våldtagen så skrev jag ett sms till Svante som han heter att han hade våldtagit Anna. Hans svar dröjde ett tag och jag förstår att det var för att han frågade Anna varför jag hade skrivit som jag hade. Han svarade i ett sms, ”Ingen är perfekt”.

Jag driver företag och det gör att jag har bra ekonomi, När jag bor med Anna så fick hon barnbidrag då jag själv fick två barn med henne. Barnbidraget såg man inte röken av utan det sattes in på ett av hennes konto som hon sparade på hög. När vi köpte barnvagn, blöjor, mat, ja allt så betalade jag, jag tänkte inte ens på att man fick barnbidrag.

Det var först ca 6 år efter som jag började uppmärksamma det. Och hon fortsatte hela tiden att dölja detta för mig, Hon köpte aldrig något för dom pengarna. Först när det hade gott ca 6 år så köpte hon en bil för ca 62 000 kr. Det blev en Hyundai santa fe. Till mig sade hon att hon hade fått den av sin exman, ”Svante”. Men han jobbade svart på en bilfirma och hade knappt några pengar,, och om ni då undrar att han kanske har sex med Anna och då får pengar så kan jag säga, garanterat inte,, då har ni inte sett hur Svante ser ut.

Så ytterligare en lögn, och det var också jag som hjälpte Anna med att ta körkort. Vi åkte också utomlands till Spanien när barnen var lite större. Vi var där 3 gånger sammanlagt. Vi bilade ner till Spanien och höll oss alltid vid kusten. Vi hyrde en stuga med pool oftast och då under en vecka. Resan och uppehälle med stuga gick på lite under 50 000 kronor per gång. Fotot visar min falska exfru och mina två söta barn, Jonna och Antonio.

Här kan ni läsa om svaret ang insändaren nedan. https://www.pansarmannen.se/445103647

Vi gör lite raklam för en flyttfirma i Göteborg som gör skadefria flyttar och har bra öppettider.
https://www.lagprisflytt.se/