Världens sötaste tjej!

Att hitta en tjej att kunna vara tillsammans är inte det lättaste. Eftersom jag själv vare sig dricker alkohol eller röker så vill jag absolut ha en rökfri tjej. Om dom sedan dricker ibland till maten eller när dom festar är helt okey. Men smygalkolister gillar jag absolut inte,, och det kommer jag också att skriva om här.

När det gäller tjejer så har jag varigt ihop med en Ryska och det var något av det falskaste jag har varigt ihop med. Otroligt vacker, men otroligt manipulativ och mytoman upp i fingerspetsarna. Kommer att stå mycket om henne kan jag säga. Inte för att jag vill såra henne utan för att hon var så jäkla falsk så att det finns så himla mycket att skriva om.

Sedan har jag dejtat lite utomlands, under 3 års tid har jag varigt utomlands ca 5-6 gånger per år. Och dom i Ryssland var dom som mest ville bedra och stjäla och tänkte bara på sin egna vinning. Jag har dejtat lite på Mötesplatsen, happy pankace, Badoo, och nu sist Tinder. När jag var inne på Tinder för första gången så dök det upp en vacker asiat, jag tryckte på gillat knappen och fick till svar att hon och jag matchade varandra.

Nu var klockan nästan 24,00 på kvällen. Vi hörde av oss till varandra och pratade i telefon redan dagen efter och bestämdes för att träffas i centralstationen i Göteborg. Vi träffades och hon var lika vacker i verkligheten. Jag bjöd henne på mat och efteråt gick vi till Fröken Olssons café och tog en kopp kaffe. Vi bestämde att vi ville träffas mer. Det slutade med att vi blev ihop och jag tycker att hon är otroligt vacker. När jag är tillsammans med någon så håller jag mig till den personen.

Igår fick jag medelande från en annan asiat som jag tycker om otroligt mycket också. Skall jag poängbedöma dom bara för att du skall få en uppfattning om hur snygga dom båda är så är båda 10 poängare.

Asiat nummer två som vi kan kalla henne för, för jag hade träffat henne några veckor  innan och vi gick båda snabbt fram och jag sade till henne att jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med henne och  även kunna ha barn med henne, för hon var så otroligt vacker och jag tror att det skulle kunna hålla livet ut med henne. Efter att jag och den tjejen hade träffats två gånger så gjorde hon sig oanträffbar.

Jag är inte en kille som springer efter någon som inte är intresserad. Men hon kom upp som förslag på min facebook och jag lade till henne. Vi pratade lite då och jag förklarade hur mycket jag tyckte om henne och allt. Vi träffades dock inte mer. Hon sade att hon hade en kille och jag sade hej då. I går fick jag medelande från henne. Det lyder.

 

Hon:Vill du träffa?

  Jag:När

Hon:När jag kan, jobbar mycket

  Jag:Du säger ju att du har kille

Hon:Har inte

  Jag:Okey, bra

Hon:Kan du kommer, jag vill ha sex

  Jag:Nej tyvärr

Hon:ok

  Jag:JAg är tyvärr ihop med en helt underbar tjej som är hur snygg som helst.. jag älskar henne otroligt mycket..och jag är en trogen kille men lycka till i ditt liv och jag hoppas att du träffar en bra kille, skulle du ha problem någon dag så kontakta mig gärna.. så hjälper jag dig, Patric 0700######

Hon:Mm kom till mig

  Jag:Kan komma som vän, men inte hjälpa dig om du vill ha sex. kan ta en kopp kaffe och prata som vänner om du vill...

Hon:jag vill ha sex nu

  Jag:Eller om du hellre vill fika inne i stan,, jag betalar förstås

Hon:Mmm jag vill ha sex med dig

  Jag:Tyvärr

Hon:ok, jag fråga någon

Jag:Du är otroligt vacker, jag ville  gifta mig med  dig och ha barn med dig, men du ville inte..

  Jag.Gör det...

Hon:Komm

  Jag:Vart?

Hon:Kom till mig

  Jag:Vart någon stans?

Hon:Jag vill ha sex med dig

  Jag:Nej inte det,, kaffe? Skriv inte om sex,, jag är upptagen,,, med en annan otroligt vacker och trevlig tjej. jag älskar henne, jag vill gifta mig med henne och ha barn med henne, tyvärr

Hon:Ok bra att du hittar något. ok hejdå

  Jag:Jag är jätteglad tänker på henne jämnt. hej då.

 Jag har själv blivit bedragen av min förra ryska fru, detta kommer du förstås att få läsa om. är man inte nöjd i ett förhållande så är man singel. Är man nöjd i ett förhållande så är man trogen. det skadar så mycket att vara otrogen...  och det är det aldrig värt. Jag skulle aldrig förlåta otrohet, och det är jag jäkligt stolt över.