Döden!

Har en tjejkompis som frågade mig en sak, om jag är gift med någon som jag älskar och den personen dör, hur lång tid skulle det ta innan jag träffar någon annan. Jag svarade: Så fort som möjligt.

Då började hon skratta och undrade ifall det inte skulle ta lång tid, jag sade att jag kommer säkert att vara ledsen för att min fru dog men sade att det som händer det händer ju. Och om jag hade en fru och jag dog så skulle jag vilja att hon träffade någon ny, sedan när det blir är förstås upp till henne.

Skulle det vara innan min begravning så skulle jag tycka att det var helt okey, jag kan ju inte bry mig när jag ändå är död. Det är likadant när jag dör så bryr jag mig inte så jäkla mycket heller, vill dom slänga mig i soppnedkastet så hade det varigt okey,, är jag död så är jag.

Sedan kanske man kan ha en gravsten för sina barn skull. Så att dom har något att gå till. Men annars så hade jag inte brytt mig. Mina föräldrar sparkade ut mig när jag var ca 18 år gammal. Jag bestämde mig då för att ifall dom sparkar ut mig, så skall ja absolut inte ha någon kontakt med dom, och så blev det.

Jag är en väldigt bestämd person. När jag bestämmer mig för något, då håller jag det. När mina föräldrar dog så gick jag inte på deras begravning. detta eftersom det inte ger mig något, och sedan så var min psykiskt störda lillasyster där så jag ville absolut inte vara på samma plats som henne. 

Det var likadant när jag var gift så frågade min otrogna fru ifall vi skulle skilja oss om hur lång tid det skulle ta innan jag träffade någon ny, jag svarade så fort som möjligt, hon frågade då ifall jag inte älskade henne, jag sade, jo, och jag hade dejtat för att glömma dig så fort som möjligt.

Själv så sade hon att det skulle ta lång tid innan hon dejtade någon annan ifall det tog slut mellan oss. Detta var något som absolut inte stämde då Anna Andersson bestämde sig för att vara otrogen.

Och redan under tiden hon säger dessa saker så har hon alltså varigt otrogen. Det kanske är det som kännetecknar en ryska lite grann. Falsk så in i bomben.