Mina dåliga föräldrar

När jag var ca 20 år gammal så sparkade mina föräldrar ut mig, Dom tyckte väl att jag var besvärlig. Jag betalade hyra hemma eftersom jag jobbade. Men dom tjatade på mig på mig för att dom ville att jag skulle flytta hemifrån.

Det är ju inte det lättaste att få en lägenhet när man är 20 år precis. Jag blev utsparkad i varje fall och bosatte mig hos en kompis. När jag blev utsparkad så bestämde jag mig för att inte ha någon som helst kontakt med mina föräldrar.

Jag menar att ett par föräldrar som sparkar ut sina barn är väl ändå dom sämsta föräldrarna som finns. Jag såg inte mina föräldrar på hur länge som helst. Men en gång när jag jobbade i området där dom bor så kom farsan fram till bilen och jag försökte gömma mig men det gick ju inte hur länge som helst.

Så när han såg mig frågade han mig om vi skulle prata. jag tror inte ens att jag svarade på det, eller om jag sade nej. Detta var ca 9 år sedan. Då hade jag inte sett dom båda på bra länge.

Efter det så dog dom båda för ungefär 1 år sedan. Morsan dog först och farsan blev så ledsen att han inte åt något utan bara drack sin alkohol som vanlig så han gick och dog han med. Jag gick inte på begravningen och det var inget som jag ville göra heller. Jag bryr mig helt enkelt inte.

Vet inte var dom är begravda och bryr mig inte. Kommer ändå aldrig att gå dit. För det skulle ändå bara bli som att gå till vilken slumpmässig begravning sten som helst.. När mina föräldrar dog så fick min sinnesjuka lillasyster Camilla Borg ta hand om nycklarna till föräldrarnas dödsbo.

Då gick hon dit och tog med sig alla sakerna hem till sig. Och lät inte någon annan få ta något. Det kan man kalla för en sinnessjuk lillasyster. Jag ville absolut inte ha något men jag tänker på dom andra som ev ville ha något.

Alla barnen fick ärva lite pengar från en försäkring först några tusen var på mamma och sedan några tusen från pappas försäkring. Alla barnen fick utan Camilla för vi sade inte det till henne att det fanns pengar att hämta. Och det var ett mycket enigt beslut.