Båtflyktingar 2

Båtflyktingar ger jag aldrig några pengar till. Folk som är för dom tycker oftast att man kan hjälpa dom med några kronor. Men ändå ser jag inte att det är många som ger dom. När dom var aktuella och det diskuterades mycket så var det många som tyckte att vi kunde ta hit fler.

Det har vi råd med och vi har det ju så bra i Sverige. Sedan när dom märker att det är numera båtflyktingar som skall ha lägenheter innan alla svenskar som står i kö, och äldrevården och polismyndigheten blir drabbade med nerskärningar.

Och när äldre personer förlorar sina lägenheter som jag läste att den gnällde på för att båtflyktingar skall ha platserna för att dom tjänar mer på det. Då börjar folket vända sig emot det mer och mer. Nu när det sedan har hänt en massa saker som mordbrand, mord, våldtäckt, vilket det kommer att bli fler av till sommaren, vänta bara och se.

Man ser hur dessa tiggare går runt hörnet för att röka sina cigaretter. Hade jag varigt fattig inte fan hade jag haft råd att röka. Jag röker inte ändå visserligen bara så att ni vet. Jag träffade på några tiggare vid centralen när jag skulle parkera min bil där. Jag och en polare skulle in till stan för att fika. Vi såg att en mindre buss med tiggare som hade börjat laga mat på gräset bredvid.

Jag sade till polaren att vi pratar med dom, och ger dom lite pengar så att dom blir mer medgörliga och inte fattar att vi är emot dom. Jag skojade med dom och frågade om maten. Dom tycker att man är trevlig och börjar genast tigga pengar. Jag gav dom 100 kronor att dela på. En tjej sade att hon var gravid och ville ha mat till sin gravida mage.

Men jag har sett utomlands att dom har en fejkad mage bara för att få mer pengar. Vi dumma svenskar går på sådana saker. Och det har dom upptäckt. Jag säger till henne på skämt men med en allvarlig ton att jag inte gillar barn.

Då säger hon att hon inte är gravid. Samma tjej visade att hon hade en insulinspruta och att det var slut och behövde pengar till det och ville ha mer pengar. Jag talade om för henne att jag fattade att det bara var ett skådespeleri och då skrattade hon.

Hon viste att jag hade kommit på henne. Bilden som ligger uppe på till denna sidan visar att dom åker omkring i en Mercedes S-klass. En dyr bil med en stor motor i. Det är dom dumma svenska som betalar detta skådespeleri. Och hur ofta har man inte sett när dom går och haltar men är helt friska när dom tror att ingen ser dom.

Hur ofta har man inte sett puckelryggade tiggare som knappt kan gå med en käpp. Som sedan går obehindrat när dom tror att ingen ser dom. Tom regeringen har sagt att man inte skall ge dom några pengar utan att man hellre skall hjälpa dom på plats.

Jag pratade med en som jobbade med båtflyktingar och som ger dom mat i en kyrklokal. Han sade att dom hade mycket problem med folk som kommer och stjäl. Trots att vi i Sverige hjälper dom. Helt otroligt. Jag hade hellre tyckt att det var okey att hjälpa svenskar som tiggde. Bilden är tagen vid centralstationen i Göteborg.