Biljakt i Göteborg

Stod i kön mot Tingstadstunneln vid Beijer byggmaterial, en bil kör förbi hela kön och snuddar min BMW 750, och fortsätter köra,, jag kör förbi hela kön och börjar jaga honom. ringer samtidigt polisen, killen gör allt för att komma ifrån men jag ligger bakom honom hela tiden fastän jag ibland får ett lite längre avstånd då bilar står i vägen.

Jag tutar med tutan och kör som en biltjuv. kommer ikapp vid Max hamburgare ger han upp och säger att jag kör grymt bra. Jag säger att jag kör ju BMW 750 med en V12,a. Tittar på min bil och upptäcker att han bara ha snuddat min backspegel.

Bara ett litet skrapmärke. Killen talar om att han vill göra upp i godo. jag ber polisen slå på bilnumret och Volvon 850 som killarna körde blev en lastbil. Jag säger att det inte stämmer till polisen. Samtidigt så har jag inte någon större skada så jag ber att killarna åker iväg innan polisen kommer.

När jag är nära Brunnsbo så ringer polisen mig, jag säger att jag är vid Brunnsbo och polisen säger att dom vill prata med mig.

Jag förklarar att det var två pundare. Polisen förklarar samtidigt att deras kameror som är vid in och utfarter och vid tragiskt placerade inte får användas av polisen för att läsa av nummerskyltar.