Hela Europa är ruttet!

Det är ganska roligt med diktaturländer. Hur dom vinklar oss i Europa tex! Enligt tv så är sverige ett land som ett äpple. Snyggt på utsidan men ruttet på insidan. Och då visar dom sedan upp hur bögvänligt det är i sverige. Detta för att folket i Belarus skall få en sådan skev bild som möjligt. 

Men dom talar inte om att om man jobbar i sverige så har man råd att betala hyran, man har råd att äta bra och lite dyrare mat som fisk, kött, och inte bara soppor eller billig mat, man har också råd att ha en bil och man har råd att åka utomlands minst en gång om året. 

Man har råd att ha bra kläder och man har råd att köpa något extra till sig själv om man önskar det. 

Och i sverige har vi vägar som är hela och otroligt bra. Inga vägar som är med en massa hål i, inte heller ihopplappade vägar så att det ser ut som att det har varigt fulla vägarbetare som har byggt vägarna. Inte har vi heller en massa vatten som samlas vid trottoarer och vid vägar där man går. 

Vi har hus med bra standard, otroligt bra vill jag säga, vi kan dricka vattnet direkt ur kranen utan att bli sjuka, och till ett så lågt pris att vi inte ens bryr oss. Vi har ett land där poliser bryr sig om hur familjerna har det. Ett jämlikt land. Och ett väldigt rättvist land om man nu jämnför med många andra länder.

Visst finns det fel även i sverige, vi har ju något som kallars för försäkringskassan, och där han man ett väldigt stort fel. Sedan att sveriges regering är så korkade att dom tar hit en massa mördare, våldtäcktsmän, och en himla massa båtflyktingar genom att öppna gränserna är väl enbart för att visa hur jäkla duktiga sverige är. 

Att det sedan kostar en massa miljarder det upptäckte tyvärr den dumma regeringen efteråt. Och att ta hit en massa flyktingar som inte ens är i närheten av vår kultur. Dessa flyktingar våldtar både killar och tjejer, dom taffsar på badhusen och det är verkligen kris när det gäller flyktingar i sverige. 

Men hur är då Belarus med tanke på att Europa är som ett ruttet äpple på insidan. Här ser husen ut som att dom skull rivas när som helst, dom flesta. Deras villor ser ut som sämre sommarbostäder som ser fallfärdiga ut. Vägarna är ihopplappade flera gånger om med mycket hålor och ojämnheter. Elektroniken här skulle aldrig acepteras i sverige. Det är kopplat lite hur som helst. Går strömkablar lite överallt, även inne i trapphusen.

Allt ser ut som att det är från 60 talet. Det är som att komma till en annan värd. Men dom är väldigt måna om klädstilen. Det skall se bra ut när du är ute och går.

Bilparken ser okey ut om du har ett företag eller annan typ av verksamhet. Men dom flesta bilarna ser ut som att dom skulle rasa ihop nästan när som helst. 

Personerer som jobbar här i belarus har knappt så dom klarar sig själva. Att kalla detta för ett bra liv, det tyker jag är tragiskt. Det är inget liv, det är en typ av slaveri.

Så visst, om Europa ser ut som ett friskt äpple på utsida men är röttet på insidan. Då skall man vara glad för det. Medan här ser det ut som ett helruttet äpple på utsidan och lika om inte mer ruttet på insidan. 

Kommentarer

10.05.2019 22:20

Michael.nr2

Intressant inlägg. Sverige är ok. För dem som har över 20tusen i inkomst. Per månad.
Och de lever i ett parförhållanden. Om man lever som handikappad och på bidrag utförsäkrad. Är det ett rent hel