Min stora spelvinst

Jag har en kille som jobbar för mig som är duktig på att försvara sig och duktig på att jobba och stark som en oxe, nej, inte stark som en oxe,, det blir lite fel, stark som tre oxar. Vi bär pianon tillsammans och det som många firmor inte klarar av. Ja, det får vi två ordna.

En gång var vi på en pianoflytt där dom inte hade klarat av att marklyfta pianot. Det tog jag och Mike hand om. Han är också bra på spel. Och jag märkte att han var duktig på DD, ”Dagens dubbel”.

Det innebär att man skall få in den första hästen i dom två sista spelen på V75 eller tex V65. Ja, det är trav i varje fall. Så jag bad honom tipsa mig, jag satsade 500 kronor första dagen och när jag inte fick in den så satsade jag 600 kronor nästa gång. Jag höjde med 100 kronor per gång.

Jag viste att det var stor chans att få in den. När jag hade satsat 1700 kronor så hände det. Jag fick in den. Och då var inte heller oddset så lågt som 6-12 gånger pengarna att vinna. Utan jag fick in den till 58 gånger pengarna. Jag hade nu satsat sammanlagt 14 300 kronor, och vinsten blev 100 300 kronor.

Ja du läser rätt,, hundra tusen trehundra kronor. Mike satte den. Han tog inte favoriter utan dom som han själv tror på. Det gjorde att jag fick ett väldigt fint odds på hela 58 gånger pengarna tillbaks. 

Så denna sidan tilldelar jag min vän Mike.