Tjuvar i Lerum

Var i Lerum i går, var inne på Shellmacken och tankade, ser två utländska killar som stjäl snus, går mot tjejen som jobbar där och talar om att dom stjäl snus. Hon hade två andra kunder som såg ut som husockupanter, killarna går ut och jag går efter och säger att hon i kassan vill prata med dom, en kille springer iväg och jag får tag i den andra killen, jag tar tag i hans jacka i halsen med båda händerna och skriker åt honom att stanna här tills snuten kommer.

Drar i honom så att han ramlar till marken, killen är rädd men gör inget större motstånd mer än att han försöker komma loss. då säger spöket till husockupant "vad gör du skall du slänga ner honom på marken" JA för det är en tjuvjävel, skall dom få stjäla och göra som dom vill, vad blir det för samhälle" sa jag, den andra killen springer iväg samtidigt utan att hjälpa sin kompis. Det står två andra killar utanför bensinmacken och dom säger till mig att jag är en tuff jävel. Jag förklarade att jag har tränat kampsport hela mitt liv.

Då förstår dom helt plötsligt varför man kunde ingripa och samtidigt vara självsäker. killarna tittar på mina tre mobiltelefoner och frågar vad jag jobbar med,, jag svarade dom inte, detta eftersom jag inte var 100 procent säker ifall dom kände dom andra killarna. Killen som gick i backen sprang efter sin kompis. Egentligen så skulle man ha hållit kvar tjuven,, men jag tror ändå att han lärde sig en läxa. Stjäl aldrig när en kampsportare ser dig.