Hittade inte hotellet!

När jag bad en taxi chaufför köra mig till mitt hotell som jag hade bokat genom internet så blev jag förvånad att han visade mig ett fult höghus och sade att adress var här som jag hade visat för honom. Jag bokar alltid hotell genom internet och det är klart att man även kan bli blåst. Det är viktigt att man bokar genom siter som man känner igen så att dom verkligen är seriösa. Är det en ny sajt eller nytt bolag så brukar jag söka på det så att det inte står något dåligt om dom.

Jag kom fram till ett fult höghus så som ni ser i bilden. Han sade jag var framme. Jag tittade på höghuset och tänkte att jag hade blivit lurad. Jag tittade på adressen som jag hade skrivit ut på skrivaren. Adressen stämde och jag tänkte att jag skulle låta honom köra mig mot centrum och hitta en nytt hotell. För det hotellet jag hade bokat nu hade jag aldrig varigt på förut. Jag gillar att se nya hotell och det är trevligt att få lära känna lite ny mark. Jag har ändå varigt i Kiev ca 8-9 gånger under 3 år.

När jag tittar på lappen där adressen står så ser jag att adressen stämmer, och även numret.  Men det finns även en bokstav efter numret. Jag talar om det för chauffören som då kör lite längre fram och då dyker det upp ett otroligt vackert hotell. Se bild…

Hotell Alfavito, 4 stjärnor, ett mycket vackert hotell i Kiev!