Gratis livförsäkring!

Det finns en mycket bra livförsäkring som är så gott som gratis. Tror man betalar max en 100 kronor och då håller den i minst 10 år. Det är då 10 kronor per år. Jag pratar helt enkelt om en brandvarnare. Har man bara en brandvarnare så placerar men den förstås i mitten av alla rummen och gärna högt i taket då röken alltid drar sig uppåt.

Jag anser att alla borde ha en brandvarnare. Och kolla batteriet så att du vet att den funkar. Skulle det vara så att man sover och det kommer in brandrök så är det stor chans att man blir innebränd om man inte vaknar. Man blir nersövd av röken innan elden når en. Och själv så har jag en brandvarnare och även en brandsläckare då jag fick den gratis.

Eftersom jag bor i ett våningshus på 6 våningen så har jag även ett långt rep så att jag vet att jag kan ta mig ut genom ett fönster om det skulle behövas.  När brandvarnarens batterier blir dåliga så kommer brandvarnaren att pipa med jämna mellanrum. Det är då dags att byta batterier. Själv så köpte jag batterier på Biltema.

Tycker att Biltema har bra priser när det gäller dom mesta sakerna. Gillar även deras billiga kaffe, 5 kronor inkl en liten bulle, eller 5 kronor för en kokt korv med bröd. Men jag gillar även Clas Olsson och Kjell och Company.