Alkoholist!

Eftersom jag har tränat hela mitt liv så är jag inte mycket för alkohol. Vist har jag druckit och då med måtta. Men jag slutade att dricka helt för ca 18 år sedan.  Jag dricker inte alkohol. Och det är för att jag inte gillar smaken, jag gillar inte bieffekterna, tycker det förstör kroppen, och hälsan, och det är inte billigt heller, och jag kan ha kul utan.

När jag är ute så kan man faktiskt ha kul utan alkohol, jag går fram till tjejer och pratar. Jag behöver inte vara påverkad för att våga prata med tjejer. Tjejerna uppskattar också en nykter kille mycket mer. Man minns vad man gör och vad man säger. Jag har en storebror som är alkoholist, min farsa var alkoholist.

Men det är inget som har påverkat mig i mitt val av alkohol. Jag tycker att det är helt okey att gå ut och festa och att dricka till maten. Men jag gillar inte tjejer som är smygalkolister. Jag säger tjejer eftersom det är det som jag träffar och umgås med. Jag dejtade en tjej som bodde i Stockholm. Hon kom ner till Stockholm och hon skulle stanna här i två-tre dagar.

Hon frågade om jag inte kunde köpa lite öl till henne och jag köper då inte på systembolaget utan hos långtradarchaufförerna. Detta eftersom det blir billigare. Jag köpte ett lock med 24 öl. Och första eller andra dagen hon var här så skulle jag ut och bära ett piano. Jag sade till henne att det bara tar en timma, och att jag ville göra jobbet eftersom jag vet vad jag klarar av, och det är bra pengar på att flytta piano.

Jag talade om för henne att eftersom hon får vänta på mig i en timma så kompenserar jag det med att bjuda på middag på restaurang. Hon sade då att hon inte ville åka med i bilen utan att jag kunde släppa av henne vid hotell Rubinen inne i centrum så skulle hon läsa en bok och ta en drink under tiden jag jobbade. När jag sedan skulle hämta henne så var hon istället på ett ställe på andra sidan gatan och hade druckit mer än en drink.

Vi åkte iväg till Västra Frölunda eftersom jag tänkte att vi kunde äta på Jensens Beefhouse. Dom har bra mat med mycket kött till vettiga priser. Det ligger en restaurang inne i centrum som alltid är fult med folk på fredag och lördag. Just därför så körde jag till Västra Frölunda eftersom det ligger lite i utkanten av Göteborg och det är så stort att det är svårt att det blir fullsatt. När vi satt oss ner och hade beställt så började tjejen förmodligen känna av sitt alkoholintag.

Hon började klaga på vad det var för typ av ställe som jag hade tagit med henne till. Hon klagade på min klädsel trots att jag hade märkeskläder. ”Till skillnad från henne”. Det var allmänt gnäll. Efteråt så åkta vi hem till mig och väl hemma hos mig så fortsatte hon att gnälla.

Jag mins inte vad det var hon gnällde om.  Men hon fortsatte och jag tänkte att hon ändå åker hem i morgon. Och efter att hon hade fortsatt en stund till så sade jag till henne att jag hade hittat en tågbiljett till henne. Det var på morgonen vid ca 6,30 som det första tåget gick. Jag sade att jag betalar den biljetten till henne för jag ville bli av med henne.

När hon fortsatte att snacka skit om mig i mitt egna hem så stod jag inte ut längre. Jag talade om för henne att jag kör henne till tågstationen för jag står inte ut med folk som snackar skit i mitt egna hem. Hon frågade om jag sparade ut henne. Ja, svarade jag. Jag kör dig till tågstationen. Hon sade att hennes tåg går först 6,30. Jag sade att jag inte står ut med folk som snackar skit om mig i mitt egna hem.

Vi tog på oss ytterkläderna och hoppade in i bilen och körde mot tågstationen. Nu var det så att hon även hörde lite dåligt. Medan jag kör så säger hon helt plötsligt ”fnyser du åt mig också”. Jag hade inte sagt ett ord och svarade inte ens på det. Jag lämnade av henne och åkte hem igen. Till en tyst och lugn lägenhet. Helt underbart…

Hon smsade mig efteråt och skrev även på en dejtingsite men jag raderade det utan att läsa det. Fanns ingen anledning att läsa vad hon hade skrivit.  Jag ville absolut inte ha med henne och göra och då spelar det ingen roll vad hon skriver.