Båtflyktingar i Sverige!

Båtflyktingar i Sverige klarar tyvärr inte av att följa svensk lag. Att inte elda ner byggnader, att inte döda personal, att inte våldta tjejer, att inte våldta pojkar, mm.
Och det har varigt mycket nu med att dom våldför sig på tjejer. Man kan ju tänka hur jävla skev kvinnosyn dom har. Vad skulle hända om vi gjorde samma sak i deras länder?

Vi skulle bli stenade till döds, eller skjutna..
Tänk nu då hur det kommer att bli när det blir sommar. När alla går lättklädda. Det kommer att hända så mycket i Sverige att det inte är klokt. Spelar inte någon roll hur mycket kurser dessa afghaner och annat patrask har. De fattar väl vilken normal människa som helst att man inte beter sig så.

Skulle jag själv se någon bli antastad så hade jag satsat mycket av min kraft på att försöka ge personen en redig omgång. Allt beror på var det sker någonstans. Ju större chans att jag klarar mig från poliser desto mer skulle jag banka skiter ur våldförarna/våldföraren.  Jag är glad att jag inte har en dotter som är i tonåren.. Det tar några år till innan min dotter hamnar i den åldern.

Jag kommer att tala om för henne att det är helt okey att spruta tårgas på svinpälsarna som våldför sig på svenskar.  Kommer även att visa henne killarnas svaga punkt. En punkt som är lika stor som deras hjärnor,,