Gratis mat!

Tänk vad bra det blev! Jag brukar gå på julbord på Valand varje år. Och det beror helt enkelt på att dom erbjud oss att få komma dit en gång vid jul och jag tackade jag. Då var det traditionellt julbord och sedan efteråt var det uppträdande. Och det har varigt ganska bra kvalitet på allt, både maten och uppträdandet. Klart att det kostar lite men det har det varigt värt tycker jag.

Nu fick jag ett mail om att vi kunde få komma och äta lite gott och det kallades då afterwork, detta var ca 19,00 på kvällen och jag tackade jag och tog även med mig en tjej.

Jag tänkte att det måste ju ändå ligga på samma ställe som vi hade julbordet sist. Dvs en ganska stor lokal. När vi kom till Valand så var det folk som tog emot i dörren och det var väldigt flott. Dom som stod i dörren hälsade oss välkomna. Det var lite folk där och dom var välklädda. Lite väl välklädda för att vara afterwork.

Sedan fick vi gå in och sätta oss och det var dukat på borden för mat. Vi satte oss ner, och när vi tittar på filmen som spelas upp av en projektor så spelar dom upp innebandyspel och det är Gais som spelar.

Det satt en man bredvid mig som bara pratade amerikanska och han frågade mig hur vi kände till detta. Jag svarade att jag hade fått ett mail där det stod att jag var välkommen att äta.
Jag sade att det kanske berodde på att jag hade varigt med på julborden tidigare.

Han förklarade då att hela styrelsen för Gais är där och att många sponsorer är där också. Då började jag förstå att vi hade kommit fel. Men jag tyckte att det var trevligt så jag sade att vi sitter kvar. Vi hade ju inte ens ätit ännu.

Sedan kom maten in och det var något fint kött med potatisklyftor och bearnaisesås. Riktigt gott. Och så fick man dricka till också. Och efter maten bjöd dom på och kaffe också

Det var ca 200 personer där, och jag och tjejen. Man fick även lotter men tyvärr han vi inte vara med på utlottningen av signerad tröja och väska. Jag gav mina lotter till den amerikanska killen och sedan så gick vi därifrån. Nöjda och belåtna.

Och gratis blev det. Och gott var det, Tack VALAND.....