Lev ditt liv!

Har en tjejkompis som heter sam på fb som bor i Göteborg, jag träffar hennes barn ibland och umgås. Hon hade ett inlägg som hon hade delat där det stod, citat”

Magda Rasmusson, MP:s migrationspolitiska talesperson vill öppna upp Sveriges gränser igen innan valet 2018, det säger hon i en intervju med DN. Bli inte en Magda. Magda drömmer. Slutcitat”

Då skrev jag; Som att säga ja till våldtäckt. Eller mord

skriver en av sams vänner: Jag börjar må illa att varje gång se rasistiska inlägg sam. Jag älskar dig som person men du har alldeles för många rasistiska vänner som jag stör mig på. Sam jag älskar dig väldigt mkt och kommer att vara vän med dig alltid men jag tror det e bättre att vi är ej vänner på fb för att jag ser endast inlägg som sårar mig dagligen och dina rasistiska vänner som bara skriver en massa skit men de är själva fult av skit egentligen.

Då skrev jag: Är också trött på att en massa båtflyktingar kommer hit och våldtar. Mördar. Eldar. Och alla som ville ha hit dom och hjälpa nu har vänt andra kinden till... ut med svinen.....

Är man rasist för att man bryr sig om äldreboende. Mord av svenskar. Bostäder till svenskar. Jobb till svenskar. Då är är jag stolt rasist i mitt svenska hjärta.

Skulle någon inte vara vän med någon bara för att man har olika åsikter så lär hon ju inte ha några vänner kvar alls,,, och det roliga av allt,, att jag är vän med Sam, det gnäller hon på, vad har hon med mig att göra,,,, sicket folk

Sams vän skriver då: Bry sig om äldreboende? ? Ursäkta hörde jag rätt? Ni slänger era föräldrar på äldreboenden och besöker inte ens de en gång i månaden och majoriteten av personal på äldreboende är INVANDRARE som tar hand om era föräldrar! !!

 Sam skriver: Hon har en poäng i detta.

 Jag skriver: Bra att dom har jobb,,,, mina ligger i graven så skyll inte på mig,, jag lägger inte mina på äldreboende,, jag begraver dom...

 Sam skriver: HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH NUU dör jag!!!!!!!! guuu va roligt!!! kan inte sluta skratta

 Jag skriver:  Det måste vara rätt hårt liv att bry sig om allt som skrivs, speciellt när vi har åsiktsfrihet i Sverige. tänk om man skulle bry sig om allt, och tala om hur andra skall leva sitt liv, då lever man inte, då är man en robot,, jag skiter i vad folk tycker och tänker om mig, men så har jag också en himla massa goa vänner,,,,

Jag tycker att brys man sig så skall man kanske tänka över om man skall ha Facebook över huvudet taget. Alla kan ju inte gilla allt som skrivs och tycks.

Jag tror att många av dom invandrarna som har bott i Sverige i många år och många som är svenska medborgare. Jag tror inte heller att alla dom vill ha hit en massa båtflyktingar. Inte när vi märker att det dras ner på äldrevården, skolor, polis, och skatten kommer att höjas och en himla massa neddragningar, detta kommer förstås även att drabba arbetsmarknaden, barnomsorg, skola, tågbolag, och jag, hela samhället.