Ryska mytomanen Anna Andersson

När jag var tillsammans med Anna så var allt bra i början precis som ett vanligt förhållande. Sedan blev hon mer och mer svartsjuk. Hon jobbade inte själv utan jag tyckte att vill hon studera så kan hon göra det. För det är ju alltid bra att ha en utbildning. Hon studerade under dom 7 åren som vi var tillsammans.

Jag försörjde henne. Hon fick precis allt hon ville ha. Jag betalade hyran. Mat, utlandsvistelser, frisör och annat. När vi fick två barn så tänkte jag inte ens på att man fick barnbidrag. Så jag fick fortsätta att betala för kläder till barn, mat, och allt som behövdes. Vi köpte barnvagn, bilstolar, video bak i bilen, köpte en elektrisk gunga så att barnen skulle somna lättare.

Hon blev dock mer och mer svartsjuk av sig och hon ringde ofta och frågade vad jag gjorde. Hon ringde så mycket att det blev jobbigt. Och som orsak sade hon när hon ringde att jag skulle köpa med mig mjölk. Jag frågade om hon inte själv kunde gå ut och köpa mjölk. Men hon ville vara hemma och vänta på mig sade hon.

Själv tror jag att samtalet enbart var att hon skulle kolla när jag kom hem eller vad jag gjorde. När hon ringde riktigt mycket och jag inte svarade så ringde hon på min nästa telefon. I slutet av vår tid tillsammans så blev hon ännu värre. Hon frågade tom hur jag skulle göra ifall det tog slut mellan oss. Jag svarade att jag skulle börja dejta direkt. Då frågade hon ifall jag inte älskade henne pga att jag ville börja dejta direkt. Jag svarade att jag ville dejta för att glömma henne, just för att jag älskade henne.

Själv så sade hon att hon skulle vänta i minst 2 år innan hon började dejta någon. Hon var nu så besvärlig i sin svartsjuka att jag inte brydde mig ifall det skulle ta slut. Hon var riktig besvärlig. Hennes exman sade till mig att om vi inte skärper oss så kommer det att ta slut. Och jag kommer ihåg att jag sade att det kanske var lika bra det.

Så jäkla jobbig var hon. Om man var ute med henne och hon såg en av mina kunder till min firma så kunde hon fråga mig ifall jag hade ätit middag med henne och varigt ihop med henne. Men det var kunder. Och är jag ihop med någon som jag gillar så är det väl klart att man är trogen. Men hon var väldigt svartsjuk och kontrollerade min kalender och ringde tom upp mina kunder för att fråga om mig.

Hon kontrollerade min mobiltelefon och raderade ibland sms som jag fick av tjejer. Hon kontrollerade mina samtal och ringde upp tjejer som någon annan på min firma hade ringt och frågade varför jag hade ringt henne. Den uppringda tjejen talade då om detta för Christian som han hette som hade lånat min telefon för att ringa henne.

Men en dag så sade hon att jag hade smittat henne med klamydia. Jag trodde förstås att hon sade det bara för att hon ville se min reaktion så jag tänkte inte så mycket på det. Men hon sade till mig en gång till sedan och då förstod jag att hon menade allvar. Hon sade att jag hade smittat henne. Och hon var så bestämd på det.

Jag viste att jag inte hade varigt med någon annan tjej under tiden vi var ihop. Jag gick dock till läkaren. Jag sade att jag ville ha tabletter mot klamydia. Jag fick det och tog en tablett om dagen. När jag hade en tablett kvar så ringde läkaren till mig och sade att jag inte hade klamydia. Anna var hemma när läkaren ringde. Hon började då säga att hon kunde ha det latent i kroppen. Men klamydia är en bakterie och ger sig till känna direkt om man blir smittat.

Det är ungefär som matförgiftning. Du känner inte av det efter flera dagar utan samma dag eller dagen efter. När jag sade att man inte kunde ha det latent i kroppen så försökte hon med att hon kunde ha varigt med en kille långt innan mig och att han hade dåliga förbindelser med tjejer. Att han var lösaktig.

Hon menar då på att hon skulle ha haft det länge i kroppen. Jag viste att hon hade varigt otrogen och sade hej då. Hon ville dock att vi skulle vara ihop och jag älskade henne och vi hade barn tillsammans. Vi var ihop men det gick inte.

Man tänker bara hela tiden på att hon har varigt ihop med någon annan. Och när hon fattade att det inte skulle bli vi två så blev jag hennes värsta fiende i hennes ögon. Jag flyttade ut till en egen lägenhet och även dit kom hon och lyssnade i brevlådan ifall jag var själv eller inte.  Det visade sig sedan att hon hade träffat en annan kille. Så var det med den mytomanen. Man kan aldrig lita på en ryska till 100 procent. Och det var han "klamydiamannen som hade smittat henne. Anna valde alltså att vara otrogen.