Kör som en biltjuv!

Jag hade ett tag 2 bilar, bla en Audi A8 med en V8 i. Den var på lite över 300 hästkrafter och den var fyrhjulsdriven. Det var helt perfekt på vintern eftersom den ligger på vägen som en spårvagn. När man kör en sådan bil på vintern så undrar man varför inte alla bilar är fyrhjulsdrivna. Det är väldigt säkert att köra jämnfört med tvåhjulsdrivna bilar.

Man kunde ligga på vägen även om det var snö ute och bara svänga rätt ut i andra fältet och bara gasa på. Den ligger helt underbart och det känns så tryggt. Hade man behandlat en tvåhjulsdriven bil på det sätter så hade man legat i diket eller kört på framförvarandra bil när man försökt köra om.

När jag en gång lämnade in bilen på verkstad så tog dom bort katalysatorerna vilket gjorde att bilen fick ett mer rått ljud ur motorn. Gasade man på lite så lät det otroligt häftigt. Lät lite som en riktig sportbil. Bilen toppade med sin V8 270 kilometer i timmen.

Jag gillar att gasa upp motorn pga det råa ljudet och en gång när jag stod på linnegatan så låg det en bil framför mig som körde väldigt långsamt. Händer ganska ofta att bilar kör väldigt långsamt tycker jag. Så jag körde om den på vänstersidan och kom då upp på spårvagnsspåret. Och ljudet som kom när man sätter foten på gasen.

Det är en automatväxlad bil så man låter växellådan jobba själv. Ljudet blir helt fantastiskt. Fast det tycker nog inte många som hör ljudet från utsidan. Varje gång jag passerar en polisbil så låg jag lugnt på gasen för att inte väcka uppmärksamhet till polisen.

Motorn lät otroligt mycket ur avgasröret. Och när jag tittar framför bilen jag kör om så ser jag att det är en kvinna som går över vägen. Jag tänkte köra om bilen och kvinnan går på spårvagnsspåret. Men när hon hör ljudet från bilen så tittar hon åt mitt håll och blir rädd.

Hon går från min högra sida över vägen till vänster. Så hon har passerat vägen som är framför bilen som jag skall köra om. Men hon blir så rädd av ljudet och hon tror att jag skall fortsätta köra på spårvagnsspåret att hon vänder om. Jag kör samtidigt om bilen och drar ner bilen ner mot vägen på höger sida om spårvagnsspåret. Hon springer åt samma håll som jag kör åt. Jag missar henne med någon decimeter. Jag stannar ju inte för att kolla hur nära det var precis.

Men det var mycket nära. Och killen som satt bredvid mig fick hjärtat i halsproppen. Undrar du vems fel det var,, killen som jag körde om förstås. Hade han inte kört så långsamt så hade det aldrig hänt. Men vissa klarar inte av att köra normalt ens.