Kille ville slåss!

Det var jag och en kompis som gick på avenyn i Göteborg tillsammans med en vän från Stockholm. Klockan kan ha varigt mellan 18,00-20,00 på kvällen. När vi skulle gå över ett övergångställe så gick min vän från stockholm längst ut och det kom två killar från andra sidan gatan som också skulle gå över övergångstället.

Dom skulle då korsta våran väg. Och när dom kom bredvid oss så stöter en av killarna till min vän. och vi märker att killarna vill mucka. i varje fall en kille som hade stött till min vän. jag gick direkt fram till killen som hade stött emot honom och frågar vad dom sysslar med. Då ville han slåss med mig.

Jag tar av mig en skinnjacka som jag har på mig då den vägen ganska mycket eftersom det var olika lager av skinn på jackan. Jag ber att en av mina vänner håller den åt mig. När vi står där så säger jag att det är bättre att vi går runt hörnet och slåss eftersom vi var mitt på avenyn.

Killen började då bli lite orolig eftersom han märkte att jag skulle slåss mot honom. Samtidigt så kommer den fram en tjej från samma håll som killarna hade kommit från. hon säger, inte skall ni väl slåss.

Någon kan ju börja blöda säger hon också. Jag säger att det är inga problem. Och säger även att den killen slår ner mig lätt. Killen blir då mer orolig. Samtidigt så kommer det fram ytterligare en kille som känner igen mig. Han pekar på mig och säger "han är ju kickboxare".

Då blir det för mycket för killen som börjar be om ursäkt och han säger även att han ju är full. Jag säger till honom att inte mucka med folk om dom inte kan ta för sig.  Killarna går sedan därifrån. Jag tycker att det är roligare att skrämma killarna än att slå dom. Slår dom gör man bara om det är nödvändigt.