Mötas utanför HA

Har en tjejkompis som fick problem med att en kille ringde och fjantade sig med henne. Hon hade sagt ifrån men det hjälpte inte. Jag gick hjälpa henne och ringde upp killen på mitt mobilnummer och jag bad honom att sluta annars skulle han få skylla sig själv typ. Han slutade ett tag sedan började han igen.

Och jag ringde upp honom och sade till honom att sluta på ett hårdare sätt. Han ringde tillbaks och ville träffas. Han sade att vi skulle träffas någonstans och han hänvisade sig själv som att han kände någon hos HA eller någon supporterklubb. Eftersom jag själv kände en kille där så hänvisade jag till att vi kunde träffas utanför deras lokal på Hisingen.

Han sade att vi minsann skulle ses där klockan 21,00. Jag tog med mig tjejkompisen och sade till henne att vi skulle åka dit. Hon blev orolig och jag lugnade ner henne och sade att dom inte stödjer en kille som beter sig så som han gör.  Om han nu skulle känna någon där. Och att använd deras namn för egen vinning det inte är hälsosamt.

Hon hoppade in i min bil och vi åkte dit. När vi var där så ringde vi upp killen och han frågade var vi var någonstans. Utanför deras klubblokal sade jag. Han var uppenbarligen inte här så jag tog foto på deras klubbskylt som satt ovanför dörren och sms,ade den bilden till killen.

Killen hade senare frågat henne vem fan jag var och inte trakasserat henne mer. Jag tycker att dom som är medlemmar i sådana här stora gäng är ganska bra. Det styrs som ett företag och dom får folk till att hålla tyst. Dom har sina budskap mot allmänheten. Och jag hade själv en av mina BMW 750 stående utaför deras lokal i över 1 år utan att någon hade försökt stjäla eller tjuvkoppla den. Den stod helt enkelt väldigt tryggt trots att det vare sig fanns kameror eller staket runt bilen.