Följ mig och få saker 1.

Om man följer mig på Facebook och bor i Göteborg så ser man att jag skänker bort väldigt mycket saker. Därför så är det bra om någon är intreserad av saker så då får du gärna följa mig på facebook. länk finns på "Följ mig och få saker 2."

Ni kanske undrar vad det är för en idiot som skriver allt... Det är bara jag! Patric heter jag. Bor i Göteborg och jag är en företagare med mycket fritid. Jag tränar kampsport, Krav-Maga och kickboxning och löptränar 3 gånger i veckan. Gillar att resa. reser nästan 6 gånger om året. Brukar bli mycket till Ukraina och Ryssland eftersom jag lär mig Ryska.

När jag söker resor så tar jag alltid bort Cookies från datorn eftersom resorna annars blir dyrare. Det är nämligen så att om man inte rensar cookies från datorn så vet den vart du har varigt och surfat tidigare och då kommer dels riktad reklam till dig och dels så blir resorna dyrare eftersom dom vet om att du är intresserad då du har varigt inne på en sida tidigare med samma destination. Rensar man datorn så blir det helt enkelt billigare.

Jag beställer dock aldrig resor från flygresor.se utan använder mig alltid av Momondo tycker dom har mycket bra priser och framför allt så kan man på sidan se exakt vad en resa kostar ifall man tar resan en dag tidigare eller senare och kan då påverka priset. Jag kommer i varje fall att försöka att skriva ett inlägg minst varannan dag. Fast nu har jag så mycket att skriva om så det blir säkert nästan varje dag.