Klotter!

Det finns idioter överallt. Och då menar jag snorungar som klottrar. Jag förstår inte från samhällets sida att man inte gör mer  för att dels minska klottret och dels grippa fler.

Minska klottret kan man göra dels genom att gripa fler men också genom att ta bort klottret så fort som möjligt. Eftersom jag har lastbilar så är det ett bra objekt att klottra på. Men jag tar bort det direkt när jag ser det.

Samma dag. Det anser jag att man måste göra. Dels för att det är så otroligt fult. och dels för att jag inte vill göra reklam för några snorvalpar. Och dels för att klottret minskar när dom vet om att det tas bort direkt. Och det funkar.

På två år har dom bara lyckats klottra en enda gång. Och jag tog bort det samma dag. Det andra sättet att minska klottret på är att vakta. Vaktar man ställen där man vet om att dom kommer tillbaks till så grips dom förr eller senare.

Och det är ett efektivt sätt att minska klottret och att samtidigt få ge dom kraftiga böter för skadegörelsen. 

Men man kan ju undra vad det är för föräldrar som har uppfostrat dom. klarar dom inte av att vara färälder eller bryr dom sig inte.