Mcpolis kör efter mig!

Var på väg till en tjejkompis och hennes dotter. Kör under tingstadstunneln i Göteborg och det kommer två körfält sedan och ett av dom går av mot Stockholm. Jag ligger i det vänsta fältet och behöver köra in i det högra för att komma rätt.

Jag ser att det ligger en mc framför idet högra fältet och en bil framför mc,n. Jag gasar på och kommer förbi mc,n och kör in bredvid. nästan så att jag prejar mc,n. Nu har jag en bil framför mig och det är heldragegna tjocka vita linjer på vägen menjag kör om på dom linjerna och kör om bilen.

Gasar vidare mot Stockholmsvägen och upptäcker att mc,n kör efter mig. jag svänger av motorvägen och mc,n är efter mig. kan vara en tillfällighet att den skall åt samma håll. kommer en rondell och jag svägner vänster. mc,n kör fortfarande efter mig. Jag tittar i backspegeln och undrar om det inte är en mc,polis. 

Jag upptäcker att det fömodligenär en mc,polis så jag håller hastigheten. det  är bara 50 kiloter i timmen på denna vägen. jag skall möta två st lite längre bort men det är minst en till två kilometer kvar innan jag är där. Jag håller koll på mc,n samtidigt i backspegeln. och tänker att det var han som jag prejade när jag bytte körfält och körde på dom heldragna tjocka vita linjerna. 

Jag ringer upp dom jag skall träffa för dom skulle stå vid busshålplatsen. Jag säger åt dom att jag har en mc,polis bakom mig så dom får hoppa in fort i bilen så jag slipper stanna till så länge. Jag ser dom vid busshålplatsen och jag öppnar dörren i farten. Dom skyndar sig in båda två. 

Jag ser i backspegeln att mc,polisen stannat bakom som om att han tänker parkera mc,n för att prata med mig. Men vi kör vidare innan han hinner ställa ner mc,n. Han kör efter oss. vi fortsätter framåt för att det är en väg där bussen kör så man kommer ut utan att behöva vända. 

JAg kör nåon kilomter till och upptäcker att mc,n kör lite låängsammare. jag tänker att jag svänger av in mot ett villaområde och upptäcker att mc,n inte är så nära bakom mig. så jag svänger in i en liten gata i villaområdet och svägner sedan direkt så att inte mc,polisen skall se var jag är. 

Jag stannar till en stund och tänker sedan att det är lika bra att dra vidare direkt. jag kör ut samma väg jag hade kört in och fortsätter genom villaområdet utan att se till polisen. 

Ser en krimbil efter en stund. dom tittar på min bil men gör inget. Vi karade det även denna gången....