Singellivet!

När man träffar en tjej så är det alltid svårt att veta vad man skall prata om. Jag är absolut inte blyg, tvärt om, jag är van vid folk. Och jag har alltid tyckt att det är lätt att träffa folk och jag pratar nästan med främlingar varje dag. Jag är väldigt social av mig. Och jag är absolut inte blyg. Jag gillar att skämta och skämtar ofta. Jag har dejtat några och några har varigt riktiga golddiggers.

En som jag dejtade ville att man skulle köpa en dyr parfym, och då menar jag en svindyr. Kommer inte ihåg exakt vad den kostade men den var dyr. När en tjej frågar efter sådana köp så kan man vara 100 procent säker på att hon inte är ute efter ett seriöst förhållande utan mer att ha en extra plånbok.

En annan jag dejtade ville att man skulle köpa en dyr docka. Jag sade att det är inte priset som avgör om barnet blir glad. Utan det är att barnet får något över huvudet taget. Jag köpte en billigare docka då jag tyckte bra om tjejen.

Den dyraste presenten jag har köpt var en mobiltelefon för ca 6000 kr. det var utomlands och det var för att jag själv ville det. Inte för att tjejen ville det. En tjej som ber om en present tycker jag ganska illa om. Det är skillnad om man själv vill ge bort något.

En tjej jag dejtade ville köpa kakor till ditt barn. Jag tyckte det var så jävla dumt att jag inte köpte. Det kostar ju absolut ingenting nästan.

Sedan har jag märkt när man dejtar utomlands att det är många som frågar hur man bor. Dom vill helst att man bor i villa eller bostadsrätt. Dom ser förstås pengar och vet att om man gifter sig utan äktenskapsförord så får dom hälften. Men efter att ha varigt ihop med en falsk ryska så kommer jag absolut att skriva äktenskapsförord.

Efter att jag var ihop med den falska ryskan Anna Andersson så gjorde vi ingen bodelning. Hon tog allt. Tiden gick och sedan tycker man att det har gått för lång tid. Jag tror att hon får lida ändå för sina synder.

Sedan finns det undantag. Tjejer som inte bryr sig om hur man bor. Men som tycker att det är bra att man har tex en inkomst. Och sedan räcker det i stort sett att man är snygg.

Pengar är inte allt säger några. Tycker inte jag heller eftersom jag har det bra. Men jag tycker att det är en trygghet att veta att man kan betala hyran och att man kan köpa det man vill.

Och det utan at gnälla eller att behöva spara en massa månader.  Några säger, hellre vara frisk än att ha pengar och vara sjuk. Varför inte ha pengar och vara frisk?

Vissa tjejer är så jävla nyfikna att som vill se ens Facebook. Jag ser inte poängen i det. Då är det ju inte mig dom vill lära känna. Jag fattar inte hur man kan vara så jävla nyfiken.

Några tjejer har sagt att dom inte vill träffa mig pga att jag inte ger dom tillgång till min Facebook. Precis som att jag bryr mig. Jag har väldigt lätt att träffa tjejer. Men sedan att hitta rätt tjej det är en annan sak. Men jag anser att man måste prova för att våga vinna.

Många anser att det är bättre att vara singel. Det är det absolut, inte. Finns väl inget bättre att ha en kärlek att vara med och göra saker tillsammans, ut och resa, lära känna och få vara med.

Sedan tycker jag inte att man skall acceptera et dåligt förhållande, och aldrig gå tillbaks till någon som har varigt otrogen. Han någon varigt otrogen en gång så är det ett tecken på att personen inte är nöjd med det nuvarande förhållandet.

Och att vara ihop med någon som missbrukar, alkohol, eller spel är inte heller bra i längden. Och jag förstår inte vad det är för idioter som spelar på Jack Vegas maskinerna.

Tror dom på fullaste allvar att dom skall få tillbaks det dom har förlorat. Man vinner ju knappt något. Den enda vinnaren är han som har spelbutiken och han som äger maskinerna.

Kinesiskt ordspråk, ”en full plånbok saknar aldrig vänner”.