Vann 10 miljoner!

Satt på ett café idag och hörde en kund gnälla om att alla är så egoistiska. Han sa att om han vinner en massa pengar så skulle han dela med sig till olika organisationer. Själv tycker jag så här. Låt andra göra som dom vill och skit i vad dom gör.

Alla människor är individer. Och det finns lika många tankar som är rätt som det finns människor.

Jag dejtade ett tag en mångmiljonär. Och många tyckte att jag skulle hålla kvar vid henne. Men jag tycker att kärleken är viktigare än pengar.

Speciellt när man har lite själv. Skulle vara skillnad om man vore urfattig. Tjejen hade som sport att lägga ner en massa pengar på en sportbil som en annan kille sedan körde i tjejens namn.

Detta var förstås inte någon billig sport och han som körde frågade mig en dag om vad jag tyckte om att hon lade ner en massa pengar på detta. Jag svarade att det har inte jag med att göra. Det är henne intresse. Kille tyckte att det var ett mycket bra svar och han gillade mig mycket efter det.

Jag tycker visserligen att det är helt idiotiskt att sälja ett vinstrikt företag för att få en klumpsumma och leva lyx på det. Varför inte istället behålla företaget och ta ut vinst varje månad och leva på det istället. Får man en ko så slaktar man den inte och äter upp köttet. Utan man mjölkar den i flera år och sedan när den blir gammal så äter man upp den.

Jag har hört folk som vinner på lotto eller annat och som typ bara köper en nyare bil och sedan reser någon gång om året utomlands. Sedan är allt som vanligt igen.

Eller han som van flera miljoner, han höll på att precis bli av med sin lägenhet och jobbade på en pizzeria. Han skulle jobba kvar.

Vad är det för idioter. Inte fan hade jag jobbat kvar om jag vann en jäkla massa pengar och jobba för en lön på några tusenlappar i månader när man har flera miljoner… jag menar man måste ju leva lite också. Fast andra vet alltid vad andra skulle göra, och andra vet alltid bäst…