Blåst på miljoner!

När vi jobbar med flytt så hör vi ganska mycket om saker runt omkring, man lär känna mycket folk och får se mycket olika typer av villor, och även trevliga platser. Vissa kommer man ihåg och kommer alltid att komma ihåg. Medan vissa är så vanliga att man glömmer bort dom dagen efter. 

 
Jag mins en kund som hade träffat en man. Dom blev tillsammans och jag kan tänka mig att han överöste henne med fina ord. Allt pga att hon bodde i en villa. 
 
Jag kan tänka mig att det funkar lättare på en kvinna som inte har utseendet till sin fördel. Dom båda bestämde sig för att köpa något att ha tillsammans. Och dom sålde även kvinnans hus. 
 
Sedan var det så att manen fick pengarna till sitt konto och då lurade han förstås kvinnan. Själv så förstår jag inte hur man kan vara så lättlurad. Att låta en man som man inte känner till 100 procent få tillgång till miljonbelopp. Sedan så finns det förstås dom som sköter sig. Men varför ta risken. 
 
Kunden flyttade sedan med oss igen och frågade om vi visste vem mannen var. hon sade senare att hon hade fått fatt i honom och även fått pengar tillbaks.
 
Jag tvivlar på att det skulle vara sant. vem stjäl först stora summor pengar för att sedan lämna tillbaks det. Jag tror att hon bara sa det till oss och att hon ljög om det.
 
Lita aldrig på någon fören dom har bevisat motsatsen.