Sanningen om Nordiska flyttkompaniet

Jag var ihop med en ryska i flera år, hon var senare otrogen och då jag absolut inte litar på en tjej som är otrogen en gång så ville jag absolut inte ha tillbaks henne. Det berodde också mycket på att jag tänkte på att hon hade varigt otrogen när jag träffade henne efteråt och det går inte att vara med en sådan tjej. När jag ville att vi skulle ha bodelning om sakerna.

Dom flesta hade jag köpt då hon inte jobbade under dom åren som vi var tillsammans. Det var allt från tvättmaskin, torktumlare, cyklar, elmotorcykel till hennes pojk, tv, video, dvd, micro, extra frys, tv-spel till barnen, eldrivna radiostyrda bilar, elgungor, utlandsresor med bil till Spanien 3 gånger, och fått försörja henne och tre barn, två som jag hade med henne.

Och det var ju så att hon alltid tog barnbidraget till sitt egna konto, och dom pengarna använde vi aldrig. Jo hon använde botox i ansiktet men då ljög hon och sade att det var gratis, det finns väl inget som är gratis i detta landet.

När jag började prata om bodelning så anmälde hon mig, jag fick sitta 1 år på anstalt för misshandel. Jag sade på rättegången att om det är att misshandla när man slår någon på fingrarna för att personen tafsar på radion då är jag skyldig.

Jag förstår att hon försökte fabricera någon typ av bevis genom att spela in en gång då hon först kommer med anklagelser om otrohet och sedan skriker att jag slår henne. Jag blev så förvånad att jag undrade vad fan hon höll på med. Hon bad då om ursäkt. Efteråt har jag förstått att det var för att hon förstås gjorde en inspelning. Men att det förstås hade misslyckats.

Det var som en vän sa till mig, vi förstod att du var oskyldig eftersom vi vet hur Anna var. Och han sade att det var hon som minsann borde ha suttit inne.

Under tiden jag satt i fängelse så skrev en kille som jobba för mig vid namn Christopher Wennberg att han skulle minsann ta hand om firman och ge mig en redig hög med pengar när jag kom ut. Han skulle sköta detta tillsammans med en kille vid namn Marcus, Jag hade förstås inget annat val än att lita på dom. Men dom båda gjorde allt för att luras och stjäla från mig.

Jag låg på bra placering på Google och fick väldigt mycket jobb. Vi hade ett bra rykte. Men det första Christopher och Markus gjorde var att först leta efter pengar i min lägenhet genom att flytt på allt. Tom bakom kylskåpet hade dom varigt. För listerna var borta där.

Dom hittade visserligen lite pengar i ett skåp men jag hade även gömt mycket under min vardagsrumsmatta och där hade dom inte letat. Sedan hade dom tagit mina värdesaker i form av bärbar dator som jag köpte för över 17000 kr, en annan bärbar dator som jag hade köpt till mina barn. Den var helt ny och låg i en kartong. Jag fick inte ge den till mina barn, pga Anna Andersson. Så dåligt när dom använder barnen mot en.

Sedan hade jag min stationära dator som bara dator kostar 10 000 kr och en stor 27 tums skärm, och även tagit min systemkamera som kostar över 12 000 kr med dyraste minneskortet.

Dom verkar ha gjort allt för att försöka få ut så mycket pengar som möjligt. Jag hade en lägenhet som jag betalade en hyra på 3800 kr och det var knappt så dom ville betala hyran för dom tyckte att det var pengar som dom skulle kunna ha. Men han som stod för lägenheten sade åt dom att jag blir tvungen att ha en lägenhet när jag friges.

Jag hade ett lager i frihamnen. Det tömde dom på värdesaker. Och lät en annan kille som stod på kontrakten få tömma det sedan på det som var kvar och som inte var av värde, det var på 140 kvadrat så det var mycket saker där inne.

Sedan när dom hade gjort flyttar och då hyrt ut flyttlådor till kunder så ringde kunderna till mig och klagade på att dom aldrig kom och tog tillbaks kartongerna. Det var förstås för att dom ville behålla depositionen på kartongerna som kunderna hade betalat. Mycket fult gjort.

När dom hade gjort skador så kontaktade kunderna mig och undrade varför dom inte kom och åtgärdade det som dom hade förstört. Detta var förstås en kostnad för dom och det försökte dom göra allt dom kunde för att inte få utgifter utan bara inkomster. Men jag gav kunderna deras personnummer och telefonnummer.

Jag tycker att man får göra rätt för dig. En gång hade Christopher sagt till en kund att han inte brydde sig om kunden. Jag sade till kunden att han skulle ringa upp honom och säga att han polisanmäller annars.

Christopher trodde inte att jag skulle stå på mig, men jag skulle vittna mot honom eftersom han förstör i mitt namn. Christopher hade sagt till kunden att han inte trodde att jag ville att polisen skulle bli inblandad. Jag ville verkligen att kunden skulle polisanmäla efter som det var många som gnällde på dom. Christopher ordnade upp det verkar det som i varje fall. Kanske beror det på att jag gav kunden deras personuppgifter. 

Fortsättning följer……..

Skandalfirma del 2