Stenkastning mot polisen!

På nätet kan man läsa!

”Stenar, betongbitar, knallskott och nyligen en exploderande handgranat. Våldsamma attacker mot poliser har blivit vardag i vissa områden.:
Det är inte smågrus vi pratar om. Det är knytnävstora stenar som spräcker skallen på en om man får dem i huvudet. Den grövsta attacken hittills är handgranatsattacken mot en polisbuss i Tumba för drygt en vecka sedan.

De var det rena turen att ingen dog. Det känns som att det bara är en tidsfråga innan det händer ännu allvarligare saker.
Grundproblemet beskriver hon som att det finns människor som drivs av en avsky mot samhället i stort. Det yttrar sig i attacker mot såväl poliser, brandmän som ambulanspersonal.”

Själv så tycker jag att polisen och samhället är alldeles för flata. Dvs dom agerar inte tillräckligt starkt och smart. Man ser på tv hur ungdomar är tykna och ger sig på polis och media. Ta i med hårdhandskarna. Spela in alla som medverkar. Gör ett massingripande och ta med alla och identifiera dom som går. Åtala och ge kännbara straff. Jag tycker ju att poliser skall ligga och lurpassa. För att kunna ingripa. Kamouflera poliser till huliganer. Dvs klä ut dom.

Men vi i Sverige är så jäkla mesiga och tycker att man skall prata. Som inte hjälper ett jäkla dugg. Grip, åtala och skicka hem till sina hemländer. För det är ju inga svenskar vi pratar om oftast.

Man måste statuera exempel. Till slut finns det inga idioter kvar som vill kasta sten. Och när idioterna eldar upp bilar där dom bor. Då är man riktigt jäkla sjuk. Vems kompis har man förstört för denna gång? Och hur kul är det att elda upp någons bil.

En person som inte har gjort något. Och som förmodligen bor i området. Ett område där vissa tycker att det är okey att elda upp dina kompisars bilar.

Men klart i mesiga Sverige där fungerar det inte med att ta i med hårdhandskarna. Här skall det pratas och se vad felet ligger i. Jag kan ge er svaret. Felet ligger i att vi har för mycket idioter i detta landet. Som tror att dom kan göra som dom vill. Och som drar in andra i skiten.

Varför? Jo för att dom har fått för sig att dom är emot samhället. Tills dom själva förstås behöver hjälp. Utvisning det förstås dessa killar. Även om dom inte hade klarat av att prata svenska.