Resan till Vitryssland!

Veckan som har varigt har varigt ganska underhållande. Som vanligt får jag väl säga. Jag var iväg i Belarus men då alla papper inte var i ordning så fick jag åka hem igen. Jag var inte besviken utan hade räknat med att det kunde bli så. Nu hade jag dock tur ändå tycker jag. Jag slapp nämligen själv att stå för hemresan.

Och hade jag velat så hade jag fått en biljett till vilken stad som helst. Jag hade ett tag funderingar på att åka till Ukraina. Men jag valde dock att åka hem igen och planera in en ny resa i början på nästa månad. Jag flög med Lufthansa och det var bra benutrymme i dom flygplanen tycker jag.

När jag sedan kom hem så hade Lufthansa skrivit till mig och sagt att dom skall hjälpa mig med visum till min nästa resa. När dom skrev det så blev jag ju nästan tvungen att titta efter vad deras flygbiljetter kostar så att jag stödjer dom lite.

Framför allt för att dom kommer ju att se vilket bolag jag reser med. Jag sökte först efter en resa på Momondo som jag tycker mycket bra om som resesajt, mycket bra priser framför allt. När jag sökte där så hittade jag en resa för 2 200 till Vitryssland. När jag sedan går in på Lufthansas hemsida så kostar det bara 2 000 kr. Jag beställde förstås en resa till Vitryssland genom Lufthansa.

Nu har jag en polisjacka som är en kopia från både Ukraina och Ryssland. Kan förstås inte ha på mig någon av dom när jag reser i Ukraina, Ryssland eller Vitryssland. Men jag tänkte att jag skulle göra ytterligare en. Hittade lite nya märken och jag kommer att visa upp den i veckan här på sidan.