Bortskänkes/säljes!

När man jobbar med flytt så får man otroligt mycket saker.  Man kan förstås inte spara på allt. I veckan som var så skulle vi slänga saker och jag tog foton på det som var något att ha och skänkte bort mycket.

Det bästa den veckan var ändå en cykel som jag tänkte att den får man nog säkert ca 400 kr för. Skulle bara behöva laga två punkteringar så skulle cykeln bli som ny. Men det visade sig att det bara var att pumpa i luft.

Det var inte ens punktering. Och cykeln visade sig vara som ny. Så jag satte in annons på blocket och begärde 900 kronor. Det var ju trots allt en 21 växlad cykel och gummipiggarna på däcken på cykeln satt kvar så den var som ny. Fick sålt den samma dag. Och det ringde på den även efteråt. En kille ville pruta på den.

Jag hade redan sålt den men skickade medelande till honom. Han ville pruta från 900 kr till 600 kr. jag skrev till honom att den inte var värd så mycket. Då höjde han med en 100 lapp. Jag skrev då att jag hade sålt den för 400 kr till en annan.

Någon dag efteråt var det en kund som ville att vi skulle slänga en liten tvättmaskin. Den är så liten att den är perfekt på sommarstugan tex. Jag lade ut en bild på den och skrev 500 kr inkl frakt. Fick några svar men jag sålde till en av våra anställda för 400 kr. Tänkte att vill han köpa den så får han den hellre.

Sedan fick vi ett bord som även skulle slängas. Det är en snygg träskiva och sedan även byggd på en järn ram. Mycket snyggt. Själv så bor jag ganska litet annars hade den passat hos mig.

Så man får inte bara lön, man får dricks ofta, och mycket saker, och framför allt se mycket.