Skandalfirma del 2

Fortsättning från Skandalfirma!

Jag vet hur mycket pengar bara en bil drar in på en månad. Så även om dom bara hade haft en bil så hade dom dragit in väldigt mycket pengar.

Christopher är även så ful kille att han tar tjejer från sina kompisar. Just nu är han tillsammans med en tjej som han har tagit av sin fd kompis skall man väl säga. Han hade så lite vänner att när han skulle fylla år så fick han bjuda in anställda på firman som han knappt kände.

Han hade även försökt stöta på Anna min exfru när vi var på firmafest på Danmarksbåtarna. Men där hade han inget att hämta.

Han knarkade lite på fester när han jobbade för mig och jag har sett han påtänd en gång efter det att jag frigavs och det var när jag och en kompis till mig gjorde ett jobb.

Koffe som han kallas Christopher hade en av mina telefoner och kunder ringde dit ibland men jag bytte även nummer på internet så att dom skulle ringa till mig, det var min firma och mitt telefonnummer och jag som stod för hemsidan.

En gång så ringde en kund och undrade varför vi inte kom. Jag förklarade att jag inte hade den beställningen och förstod att hon hade pratat med Christopher i den andra telefonen.

Men kommer inte dom så får ju jag och en kompis rycka in så att inte ryktet förstörs mer. När vi jobbar så kommer Christopher och Markus förbi och Christoffer är helt påtänd.

 

Han hade förstås inte vågat komma annars. Nu var det ett tag sedan detta hände och dom försökte väl skrämma oss. Men det lyckas inte. Jag säger åt dom att jag blir tvungen att jobba så jag kan inte stå där och höra dom prata skit. För Christopher pratade med min vän och det beror bla på att Christopher är skyldig honom pengar.

Dom hade efteråt sagt att vi hade tagit deras jobb, ett jobb som dom inte ens kom till och som beställdes i mitt företagsnamn. Jag ville ju inte att dom skulle förstöra ännu mer.

När jag frigavs så fick jag tillbaks mina datorer och kameror, alla datorer utan barnens. Nu var det så att dom hade delat upp mina saker sinsemellan och det förstår man ju att det beror på att dom hade tänkt behålla dom.

Christopher berättade att han inte hade haft så mycket jobb. Något som jag har hört andra säga motsatsen. Och under denna tiden har Christopher bla betalat en mycket stor skuld till kronofogden då han hade en stor skuld där. Detta trots att han inte har deklarerat så mycket som en krona av dom pengarna han har fått in.

Och sedan så öppnar han även en flyttfirma med Marcus ”trots att det gick så dåligt”, Christopher är dock en kille som det är mycket svårt att både jobba med och komma överens med så Marcus och Christopher bråkar väldigt mycket och står till slut inte ut med varandra. Då öppnar Christopher flyttfirma under namnet Nordiska flyttkompaniet.

Under över ett års tid kör han helt utan trafiktillstånd. Något som man absolut måste ha för att få utföra flytttjänster. Och Markus öppna en egen firma som heter Starkeman flytt. Kanske inte var så stark ändå då vi får rycka ut och göra jobb som dom inte klarar av.

Har även läst på Eniro att Nordiska flyttkompaniet har gjort ett dåligt jobb och inte gjort rätt för sig. Likadant så har starke man gjort jobb med en flygel som dom har vält så att det blev skador. När kunden påpekar skadorna så sticker killarna iväg mitt under jobbet.

Skall jag vara ärlig så blev jag glad när jag hör att Christoffer knarkar. Jag hoppas att han knarkar ihjäl sig. Men jag tror att alla får vad dom förtjänar. Men för vissa kan det ta lite extra tid innan karman slår till.