Jag älskar karma!

En man drog plötsligt upp ett vapen och försökte börja skjuta mot flera personer utanför en krog i Solna norr om Stockholm.
– Vapnet klickade och i stället blev han svårt misshandlad av flera personer.Mannen anhölls sedan under måndagen misstänkt för mordförsök. Händelsen inträffade strax innan klockan halv ett under natten mot måndagen.

När den 32-årige mannen ställde sig vid entrén till en krog och drog sitt vapen hakade det upp sig och inga skott avfyrades. Han blev i stället överbemannad och misshandlad.

– När vi kom till platsen hittade vi honom och det fanns också massa människor på platsen.
Mannen fördes till sjukhus med svåra skador. Mannen greps misstänkt för mordförsök och fördes till sjukhus med svåra skador. Han kunde inte förhöras av polisen på grund av sina skador.

– Det handlar om grov misshandel, säger Sven-Erik Olsson, informatör vid Stockholmspolisen.
Enligt polisens presstalesperson Carina Skagerlind har mannen fått lämna sjukhuset under måndagen. Hur mannen mår i nuläget kan hon inte kommentera närmre, men berättar att han är anhållen.

Polisen spärrade av platsen och tekniker arbetade under natten med en teknisk undersökning. Vittnen på platsen samt krogpersonalen förhördes.

– Uppenbarligen fanns det andra personer där som sett vad som hänt, säger Sven-Erik Olsson.
Polisen gjorde även beslag på platsen. – Vad det är för beslag vill jag inte gå in på, säger Fredrik Andersson. Han vill heller inte säga vilken typ av vapen som mannen ska ha försökt att avlossa utanför krogen.

Polisen har även startat en förundersökning om grov misshandel mot dem som överföll den gripne. En person har hämtats till förhör, men misstänks inte för något brott. Vid lunchtid på måndagen hade polisen ännu ingen misstänkt för misshandeln av mannen.
Själv så tycker jag att det är så jäkla mycket karma det nu bara kan bli. Och jag tycker att killen skall vara glad att han bara blev grovt misshandlad. För nu får killen en typ av belöning genom att slippa sitta inne för mord.

Hade jag själv varigt där så hade jag sparkat honom ända till Göteborg. Bara att ha med sig ett vapen ut tyder ju på att han var beredd på att använda det. Och en revolver är visserligen bättre på det avseendet att det klickar aldrig, och framför allt så behåller det patronhylsorna.
Nackdelen är dock att en revolver är lite klumpigare.
Fortsätter lite till i morgon den 5,e på kvällen om detta ämnet.