Mina åsikter!

När jag skrev bloggen "Europa är skräpland! Så fick jag en fråga om jag inte gillar utländska tjejer. Jag gillar mer utländska tjejer än svenska tjejer. Jag är tillsammans med en snygg utländsk tjej. Och framför allt jag har varigt gift med en ryska i över 7 år.

Jag tycker att en utländsk tjej tar bättre hand om familjen än en svensk tjej. Håller ihop familjer mer på något sätt. Jag tror att svenskarna har blivit för slappa, att dom inte kämpar mer för sitt förhållande.

Tror att det beror lite på att vi har socialtjänsten som hjälper många som inte har egen ekeonomi. Det är helt enklet för enkelt att gå isär. Själv så gick vi isär när den ryska tjejen jag var med var otrogen.

Vi försökte vara ihop men jag tänkte för mycket på att hon hade varigt otrogen. Så det gick inte att vara tillsammans igen. Och en som en gång är otrogen tror jag absolut är otrogen fler gånger.

Antingen så är man nöjd med sitt förhållande eller inte. Är man inte nöjd då gör man slut. Och är någon otrogen i ett förhållande då tycker jag verkligen inte att den personen skall få en andra chans? Jag menar varför? Är man otrogen då har man passerat gränsen för länge sedan. Sedan om personen skyller på onykterhet eller något annar,,, säg hej då..

Jag är jävligt stolt för att jag säger nej till otrogna tjejer,, en visserligen med det är alltid en början. Det roliga är att är en kille otrogen då är det killens fel, är en tjej otrogen då är det killens fel. Jag tycker att det inte finns något som tillrättavisar att man kan vara otrogen.

Men frågan om Europa är ett skräpland handlar också om båtflyktingar. Och jag tycker att här i sverige har vi tagit emot myket folk från andra länder. Men när vi låter det drälla in med folk så att det blir kris både här och där. Och framför allt en otroligt hög kostnad.

Vi svenskar som har byggt upp värfärden ser hur skolor får det sämre. Vård och omsorg, polis och hela samhället. Nu pratas det tom om att pensionsålderns skall höjas. det har förstås med att göra att alla båtflyktingar kosta en jäkla massa miljarder.

Sedan läser man om våldtäckter, även på badhus, utlänningar som taffsar, mord, och liknande. Jag tycker att sverige är en jäkla mesland. Vi daltar för mycket med dessa folk som inte klarar av att bete sig. Skicka hem dom för minsta lilla felklamp.

Låt dom inte skylla allt på kriget i sina hemländer. Själv förstår jag inte varför man reser flera hundratals mil till ett land med ett helt annan kultur. När det finns länder som ligger närmare som tar emot dom, med samma kultur. Nej, jag trot att det beror på att här får dom pengar utan att jobba.

Sedan undrar alla varför sverigedemokraterna går otroligt fort fram med sina valsiffror. Det beror på att vi som har byggt upp samhället vill inte se hur det raseras, det enda parti som verkar ta hand om dom problemen är tyvärr sverige demokraterna.

Jag anser att jag kan rösta på SD även om jag är ihop med en utländsk tjej. Det handlar inte om att man är rasist bara för att man brys sig om sitt egna land. Skulle så vara fallet så har ordet rasist blivit ett fint ord.

Jag förstår inte heller alla dom idioter som vill ha hit ännu fler flyktingar från andra länder, att vi skall hjälpa dom. För att dom i nästa omgång skall gnälla om att deras vänner blir utslängda för att dom behöver bostaden till båtflyktingar. Det är klart det ger ju mer pengar. pengar som alla vi skattebetalare får betala.