Sex och kläder!

Det är skillnad på killar och tjejer. Tjejer är så himla noga med vad dom skall ha på sig. En kille är inte lika noga. Är jag ute och reser tex så har jag absolut väldigt lite bagage med mig. Jag tycker att varför släpa på en himla massa kilon bara för att kunna byta till nytt så ofta som möjligt. Vissa tjejer måste ju ha nytt på sig varje dag.

Jag kan byta ofta när jag inte är ute och reser men gör det inte. Jag har hellre kläder på mig ett tag. När man sedan vet att det är smutsigt eller att man har haft på sig det ett tag så kan man tvätta. Men självklart så menar jag nu inte strumpor och kalsonger. Utan t-shirt och byxor och liknande.

Jag tror att jag är som många andra killar. Att man tänker självklart vad man har på sig. Men det vikiga är ändå att det är rent och helt. Och jag kan inte köpa kläder som jag själv inte gillar att ha på mig. Får jag något i present tex och inte gillar det så har jag absolut inte på mig det.

En annan skillnad mellan killar och tjejer jag har märkt också är att många tror att bara för att man har sex första träffen så innebär inte det att man inte kommer att träffas igen. Man kan absolut bli ett bra par ändå. Allt beror på hur mycket man tycker om varandra. Men självklart så respekterar man en tjej som håller på sig.

Sedan skall man absolut inte fråga hur många partner någon har haft. Du får ändå inte ett ärligt svar. Och hur viktigt är det att veta? En kille som är ful som stryk kanske inte har haft så många och vill man hellre ha det? Okey! Har man dålig smak så har man. Men det är väl ändå bättre att ha en kille som har haft lite partners så att han vet vad han skall göra.

Jag tycker inte att en kille skall skylla på tjejen ifall det är dåligt. Jag tycker alltid att det är killen som bestämmer mer eller mindra i sängen, alltså som tar insiativ menar jag. Sedan kan förstås en tjej vara bättre eller sämre beroende på vad hon tar för insiativ på killen.

Sedan är det många som bryr sig om vad killarna har gjort tidigare. Jag bryr mig själv inte så mycket. Jag ser framtiden istället. Vad man kan ha tillsammans i framtiden och vad man kan göra tillsammans istället.

Och blir glad om tjejen tex har bil, körkort, ordnat boende, ett jobb, och ett fördelaktigt utseende förstås. Den tjejen som säger att utseendet inte är viktigt är förmodligen själv ful som stryk. Jag tycker att utseendet är otroligt viktigt.

Skulle aldrig kunna vara med en ful tjej.
Dom som säger att insidan är viktigare. Tar ni en ful jäkel och hoppas på att insidan är okey?