Gratis parkering!

Gratis parkering i Stockholm!

Tjänade 600 kr, skulle beställa en ny nummerskylt till bilen och beställer en skylt, har den i 2 månader och kör, när jag skall lämna in bilen på verkstad så säger dom att det inte är rätt skyltar på. Har råkat skriva lite fel. Fick en parkeringsböter på 600 kr för 2 månader sedan, med dom felaktiga siffrorna på, slipper betala,,, jippi,, tjänat 600 kr.

När jag parkerade i Stockholm centrum så var det dyrt, och jag hade inte så mycket mynt, då tog jag bort nummerskyltarna eftersom det är lätt på nyare bilar. Slapp p-böter, och billigt blev det. Man behöver faktiskt inte ha nummerskyltar på medan en bil står parkerad, bara medan man kör.

Bilden visar dock när jag parkerade i Haga i Göteborg. När jag skulle lämna in en julklapp i bilen så stod det en man där som var på väg att ringa till polisen. När han såg att det var min bil så lade han på och sade till mig, du har inga nummerskyltar på bilen. Jag var snabbt framme med ett svar och sade att jag beställde för 3 år sedan men har inte fått några ännu. Då svarade han med något liknande att, det måste man ha.

Jag svarade att kommer polisen så kör jag ifrån dom, och det har jag bara behövt göra tre gånger på tre år sade jag. Han tittade konstigt på mig, jag svarade att bilen gjorde 280 kilometer i timmen så dom har ändå ingen chans att ta mig. Den gjorde faktiskt bara 270 kilometer i timmen.