Båtflyktingar fejkbild!

Man har tidigare sett i media hur båtflyktignar håller på att drunkna och att vi skall tycka synd om dom så att vi vill ha hit dom och få hjälpa dom. Titta på bilden så ser ni att den är fejk, en av killarna längs upp till höger står upp i vattnet och det är inte djupt alls. Förmodligen står fotografen vid stranden. Och det intresanta är hur media vägrar att skriva dåligt om flyktingarna, trots att dom vet att det säljer, här kommer ett exempel från www.motgift.nu

Massövergreppen på nyårsnatten i Köln var inte av intresse för svenska medier eftersom de inte läser lokala tyska tidningar. Kanske är det av samma orsak som man är tysta om främlingsupploppen i Paris i slutet av förra veckan.

Efter att det stora lägret i franska Calais, kallat “The Djungle” revs har tusentals främlingar hamnat i Paris där de erbjudits tak över huvudet på skattebetalarnas bekostnad. Men runt tusen av dem vägrar ta emot hjälpen och har byggt upp ett nytt läger vid tunnelbanestationen Stalingrad i nordöstra Paris.

I torsdags förra veckan utbröt kravaller då “flyktingarna” attackerade polis som skulle omhänderta en berusad man. Polisen lyckades till en början stävja oroligheterna men efter att de lämnat platsen satte det igång igen.

Enligt tidningen Le Parisien gav sig hundratals “migranter” på förbipasserande parisare och vandaliserade såväl fordon som byggnader. Somliga uppgifter gör gällande att ett medborgargarde från området också skall ha attackerats.

 

 Vi har inte funnit någon rapportering om detta i svenska media vilket kan tyckas underligt. Att dylika upplopp bryter ut mitt i en av Europas huvudstäder torde ju ha ett visst nyhetsvärde. Men vi minns Köln och att sexuella massövergrepp riktade mot tyska kvinnor till en början också var helt ointressant.

Detta följer ett mönster som varit regimmedias modus operandi under årtionden. Förminska eller förtig allt negativt kopplat till massinvandringen, förstora allt som kan kallas “rasism” och “främlingsfientlighet”. Svensk media är som Bagdad Bob och de kommer fortsätta hävda att allt är lugnt att allt är under kontroll även när det brinner utanför deras fönster.

Här kan du se videon.