Vad tycker du?

Jag har försökt att skriva mycket om sådant som jag tror att ni läsare vill läsa om. Ibland så hittar jag ett bra ämne, men så tänker jag, det går inte att skriva om det eftersom jag har en vän som tar illa upp.

Det kan vara om fettma, rökning, rasism. Så jag undrar lite, vad vill just du läsa om? Och vad tycker ni om mitt bloggande? Är det något speciellt ni har reagerat på? Något ni tycker var extra intresant eller extra dumt?

Nu är jag en person som skriver vad jag tycker och tänker och skiter i hur andra kan påverkas för det mesta. Men det är ju alltid trevligt att höra vad ni, ni som ändå är mina läsare.

Jag trodde inte att mitt bloggande skulle bli så här intresant och jag trode inte att jag skulle få så många läsare så snabbt. Många gillar min ärliga öppna attityd, samtidigt som det stör vissa att jag hänger ut mitt ex. Jag förstår det.

Men samtidigt så gör jag som jag vill. och låter mig inte styras det minsta lilla. Man måste leva sitt egna liv, inte hur någon annan vill att man skall leva.

Jag finns med på både twitter och på fecabook som pansarmannen. Om ni vill så får ni gärna maila mig på piketstyrkan@hotmail.com eller gå in på facebook på pansarmannen och skriva vad ni tycker och tänker.