Frågar efter gamla 20 kr sedlar!

När jag är ute och handlar, fikar, är på Biltema, eller tankar på någon mack, eller var jag än är vid en kassa så frågar jag alltid ifall dom har gamla 20 kronors sedlar. Och nästan varje gång så frågar dom vad jag skall ha dom till.

Man vill ju inte stå där en längre tid så jag svarar alltid att jag har en gammal pokermaskin hemma. Detta stämmer förstås inte men man orkar ju inte stå där och prata en längre stund och det vill dom ju inte heller.

Jag får alltid gamla 20 kronors sedlar eftersom dom fortfarande finns. Det är nämligen så att där jag bor så har dom en kassa som bara fungerar med dom gamla sedlarna. Och då hjälper jag dom eftersom jag tycker att dom är trevliga. Sedan har man ju lärt känna dom eftersom man har tankar där i flera år.

Idag var jag tex på skogens café vid Slottsskogsgatan 53 fast det är öppentider som inte är som alla andra caféer, dom har öppet typ på morgonen till ca 15,00. Du kan läsa mer om dom genom denna länken. Jag tycker att cafét är värt ett besök. Cafet har funnits sedan 1928.

http://majorna.nu/cafeskogen.html