Tjejer säg vad ni vill?

I maj 2015 var jag och dejtade en tjej i Kiev. Vi tittade på olika turistattraktioner, åkte tunnelbana, var på café, restauranger. Vi passerade resan första dagen ett tältläger där en massa Ukrainska män och killar hade barrikaderat sig.

Detta hade dom gjort för att dom ville vara med i EU och Ukrainas regering ville inte ens låta dom rösta. Jag tror att det var så i varje fall.

Hade detta varigt i Sverige så hade jag gärna haft deras sympatier. Hade vi inte varigt med i EU så hade det varigt väldigt bra. Tycker jag.

Tjejen frågade mig första gången ifall det var okey att gå där. Jag svarade henne att hon var trygg så länge hon var med mig. Dom ger sig inte på folket som var där. Utan det var regeringen dom var emot.

Vi var där några dagar och vi passerade dessa passager flera gånger eftersom vårt hotell låg mitt i centrum. Och hon ifrågasatte inte något mer.

När jag sedan kommer till Sverige så skriver hon på en site om dejtingen att det var katastrof. Hon tycker att jag hade tagit med henne till ett livsfarligt ställe. Själv så uppfattade jag inte att hon ens var lite rädd.

Och det hade ju varigt bra om hon hade sagt det iså fall. Jag tycker det. Säger man inget. Ja, jag är ingen tankeläsare. Så tjejer, vi killar vet inte allt, prata gärna med oss.

Jag hade ett intressant samtal med en tjej igår ang hur en dejt skall gå till. Jag kommer att skriv om detta nästa gång. Och jag måste säga att jag blev verkligen förvånad över vad hon berättade.

  • Avspärrningar i Kiev

  • En av in/utgångarna vid avspärrningarna i Kiev