Hjälp dom handikappade!

Jag förstår inte dom som använder och parkerar på handikappsplatserna när dom inte ens har ett handikappstillstånd. Har man inte ett handikappstillstånd så är man helt enkelt inte tillräckligt funktionshindrad för att stå på en sådan plats.

När jag var på Biltema i måndags den 9 maj så stod denna Mercedesen där och utan att inneha tillstånd. Jag tycker att orkar man inte gå? Hur tror du då att dom känner som har tillstånd känner? Dom om några orkar ännu mindre att gå.

Så låt dom som har tillstånden få ha sina platser i fred. Jag har sett utomlands hur folket där gör mot dom som olagligt ställer sig på handikappsplatserna.

Dom målar handikappsmärken på bilarna, och ibland så målar dom på hela bilen med sprayburkar. Och detta är mycket uppskattat av befolkningen som gärna kommer och tittar och tar både foton och videofilmar förloppet.

Till råga på allt så brukar även dom få en parkeringsbot på köpet. Och det är sådana skämt som jag tycker är toppen. Dom gör något gott samtidigt som dom slår någon på näsan. Och som säkert lär sig en läxa.