Dating!

Jag pratade med en tjejkompis som var singel. Och jag frågade henne hur hon tycker att en bra dejt skall vara, hon tycker först och främst att killen skall hämta tjejen hemma hos henne.

Och redan här tycker jag att det är helt fel. Om man dejtar någon så skall absolut inte tjejen ge ut sin adress till en kille om dom inte känner varandra. Och är det första dejten så känner man absolut inte varandra.

Jag menar tänk om killen är en idiot eller en psykopat. Han kanske står utanför dig varje dag sedan. Eller kanske kommer dit och knackar på. När jag dejtar och tjejer får reda på var jag bor så är det en jäkla skillnad.

Jag kan ta för mig. Och jag är kille. Tjejer skall verkligen akta sig för att åka hem till killar på första dejten. Jag har visserligen tagit hem tjejer på första dejten, även om det är ovanligt.

Sedan så sade tjejen att hon tycker att killar skall öppna bildörren åt sitt sällskap. Och det kan jag tycka är rätt. Sedan beror det lite på tillfälle också. Men absolut att man försöker att öppna dörren för en tjej när hon skall sätta sig i en bil.

Tjejen pratade även om att killen skulle ha en plan för sin dejt. Dvs inte fråga tjejen hela tiden vad hon vill göra, vad hon vill äta, dricka, eller vart hon vill gå.

Sedan kan ju killen fråga för att vara artig. Men det roligaste var att om dejten inte var bra eller om killen eller tjejen skulle säga rent ut att dom inte kommer att träffas igen.

Då tyckte ändå tjejen att killen skulle följa henne hem så att hon kom hem tryggt. Jag tycker att vill inte någon träffas mer, då skulle jag aldrig falla mig in i att följa någon hem. Vill du inte träffa mig mer. Varför skall jag då följa dig hem.

Sedan tycker jag att dejtar mig så skall man första gången bara ta en fika. Det räcker för att känna va läget. En tjej skall däremot inte åka dit i sin bil och absolut inte ställa den så att dejten ser bilnumret. Detta pga att han då skulle kunna ta reda på adressen var hon bor.

Tjejen behöver inte heller tala om var hon jobbar eftersom en ev förföljare/stalkers kan besöka henne på jobbet.  Man behöver inte heller ge ut sitt mobilnummer ifall det är ett registrerat nummer.