Pengar bara förstör!

Jag dejtade en vacker tjej utomlands. Vi hade det trevligt och bra. Och jag dejtar utomlands för att dels så vill jag hjälpa tjejen och även familjen som tjejen kommer ifrån. Dom har ju inte dom bästa förhållandena i tex Ryssland, Ukraina, Vitryssland, Moldavien.

Eftersom jag lär mig ryska så blir det dessa länder och jag har varigt i Kiev så många gånger att jag kan staden väldigt bra. Bättre än dom som jag träffar ibland som bor några mil från huvudstaden.

Jag dejtade en vacker ung tjej och vi hade det bra, vi var på djurpark, marknader, tivoli, restauranger, och caféer. När jag dejtar så betalar jag alltid, och säger alltid att dejten får ta vad hon vill ha. Det är ju så otroligt billigt utomlands.

Jag handlar gärna presenter till barn och jag tycker att barnen skall ha det roligt och tycka att det är trevligt. Köper gärna glass och godis till dom. Jag förstår ju att det viktiga för barn är inte att få en massa saker utan att man ger dom av sin tid. Och kärlek.

Men här handlar det om att man är hos dom i några dagar och då blir allt så intensivt. Och jag gillar att både hjälpa och att ge presenter.

Jag ser det som en självklarhet att man betalar för allt när man dejtar och då menar jag taxi, mat, ja, allt som är en utgift.

Vad jag inte förstår är dom som förstör för sig själva genom att be om mer och mer. Jag menar om man är nöjd med en dejt så varför be om mer när det gäller pengar.

Varför inte se denna dejt som en man som man kanske vill leva med och ha ett långsiktigt förhållande. Då får man ju igen det flera gånger om. Att be om mer och mer gör oftast att det går åt fel håll och man söker någon annan. Tycker det är synd när det finns så många snygga tjejer som är bra annars.

Om jag tex bor med en tjej så skulle hon inte behöva jobba om hon inte hade velat det. Och hade hon velat jobba så hade jag tyckt att det vore bra att öppna ett företag i det som hon kan.