Falsk Michael Kors väska!

Jag gillar att ge bort presenter när någon fyller år och även julklappar. Jag efterlyste Michael Kors väskor och plånböcker på FB. Det var en tjej som ville sälja en Michael Kors väska och hon sade att den var bara ett år gammal. Hon sa att nypriset var 3500 kr.

Hon ville ha 2 500 kr för den. Jag frågade om hon hade kvitto på den och det hade hon. Har man inte kvitto på en äkta vara då skall man verkligense upp. Hon ville ha 2500 kr för den. Jag kom överens om 2 000 kr och vi bestämde tid för att ses utanför Åhlens lilla ingång mitt på dagen.

När jag kom dit så hade tjejen med sig en kompis. Jag bad henne sätta sig inne i bilen eftersom jag ville ha information. Hon tvekade och jag frågade henne om hon trodde att jag skulle kidnappa henne.

Jag drog ner fönstret mer och tog emot väskan. Jag frågade henne efter kvittot. Kvittot var inte original. Utan en fotostatkopia. Det är ett dåligt tecken. Hon hade sagt att den kostade 3500 kr. på kvittot stod det 2 995 kronor.

En lugn med andra ord. Jag tittade på väskan som enligt henen skulle vara 1 år gammal. Kvittot sade att den var nästan 2 år gammal. Och i så fint skick.

Har man en äkta väska så använder man väl den mer än nödvändigt. Men inte denna tjejen. Hon var inte så gammal och det gör ju att man blir lite extra misstänksam. Jag tittar igenom väskan och ser att den är tillverkad i Kina.

Det är inget bra tecken. Där gör man kopior. Jag talar om detta för henne. Hon vidhåller att den är äkta. Det är klart vad skall hon säga.

Jag brukar alltid göra affärer när jag träffar folk. Men här var det inte ens värt att pruta. Jag menar vad ger man för en kopia. Max 3-400 kr. Och hon begärde 2 000 kr.

Lita aldrig på folk, då slipper du bli besviken.