Indianmuseum i Göteborg!

Jag var och hälsade på min storebror Jerry! Det visade sig att han gillade att göra små figurer och andra saker som har med indian och cowboys att göra. 

Han hade gjort lite olika saker. Både vapen och figurer och annat som har med detta att göra.

Han hade tom gjort det så bra att när han hade besök av en person så hade han ringt till polisen för att han trodde helt enkelt att min bror hade gjort inbrott på något museum eller liknande för att det var så bra gjort.

Och jag måste erkänna att det är bra gjort. Han skulle lätt kunna öppna någon typ av museum eller liknande med detta som tema. Han gillar uppenbarligen att hålla på med små detaljer.

Själv så är jag själv även utbildad keramiker. Och jag har gjort saker i keramik. Jag gillar inte att dreja som många kanske tänker på när man nämner order keramik. 

Jag gillar mer att bygga upp saker i keramik. Typ som små hus och kyrkor för värmeljus. Det finns mycket att göra med dekorativ keramik.

Jag visar lite olika saker här i fotoalbumet. Det finns så mycket att tillverka att man lätt skulle kunna öppna en butik eller näthandel och kunna sälja sakerna. Och jag har lite funderinger på det ibland. Men det lär dock ta ett tag till innan jag sätter den planen i verket.

Jag har gjort julkrubba i keramik, talrikar med rosor och blad, fyrar, kyrkor, fåglar, fantasihus, och mycket för just värmeljus. Vi svenskar gillar ju värmeljus ganska mycket. Och det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan tillverka.