9,5 miljoner rasister i sverige!

I sverige har vi snart 9,6 miljoner rastister, varför? Jo för att vi är snart 9,6 miljoner invånare. Numera är man rasist så fort du gillar ditt land, så fort du nämner att du inte är det, så får du inte gillar invandrarvågen, så fort du inte gillar en invandrare, listan kan göras lång.

Sedan finns det dom som inte faller in i detta mönster, dom som just säger att man är rasist, jag tycker att då är väl dom rasister som inte gillar vad jag tycker. Så i sverige har vi numera snart 9,6 miljoner rasister.

Sedan om man arbetar med utlänningar, kankse dejtar en utländska, kankse reser mycket och träffar utlänningar, kanske har barn med en ryska, kanske har varigt gift med en ryska i flera år. 

Det är bara en tidsfråga innan dom tar bort ordet, vitlök, vitt bröd, svartpeppar, vitpeppar, och var skall dom döpa om svart målefärg till? 

Statoil bytter namn till Cirkle K, detta pga det är Kanadensiska ägare, dom har flaggor med namnet Circle K, genom att bytta ut de tre Statoil-flaggorna, som ofta pryder drivmedelsstationerna, mot tre Circle K-flaggor som pryds av ett K omslutet av en cirkel.

De tre flaggorna bredvid varandra bildade därmed bokstavskombinationen KKK och det uppmärksammades av en 17-årig kille som fotade flaggorna och lade ut på Reddit.

Bilden spred sig på nätet med en rasande fart eftersom de tre K:na förknippades med amerikanska Ku Klux Klan.

Circle K, tidigare Statoil, kommer att gradvis byta ut vissa av flaggorna för att flaggorna inte ska visa tre K i följd. Att man från början satte upp tre ”K-flaggor” bredvid varandra var för att maximalt exponera det nya varumärket på den svenska marknaden samt i andra europeiska länder där Statoil är verksamt.

Det är klart att ägarna förtod att i mesiga sverige så går alla emot en om man har KKK, och dom är förstås rädda att dom skall bli bojkottade och att alla många inte skall tanka där.

Därför så gör dom förstås så att dom sätter flaggorna med K i en annan ordning.

Det var skriverier om ett bageri som sattes i blokad pga att dom inte hade avtal med facket Livs, trots att avtal redan finns med ett annat fackförbund, detta för att tvinga ägaren att teckna avtal med dem – trots att avtal redan finns med ett annat fackförbund.

Då var det många som för att stötta bageriet kom dit och handlade. dock fick dom mycket reklam pga detta och många tyckte att det var löjligt då dom redan hade avtal med ett annat fackförbund. Så det kan bli bra reklam också.