High Chaparall värt ett besök!

Mellan Värnamo och Gisslaved ligger High Chaparall! Som absolut är värt ett besök. Dom har byggt upp en liten stad som absolut är värt att se. Boka barnsemestern i western tema, på High Chaparral finns upplevelser för hela familjen. Nöjesparken är ett perfekt resmål för er semester med barn.

Här finns både hotell, stugor och camping och i bara gångavstånd till parken. Dom har också en himla massa olika evenemang. Bla så går alla intäkter dom får in på aktiviteter denna dag går i år till BRIS.

Entreavgiften för 1 dag är 290 kronor. Skulle dom ha ett större arrangemang med flera dagar så finns det alltid rabatter. 

Självklart så finns det att både äta och fika där inne och även försäljning. De flesta av deras restauranger serverar såväl gluten- och laktosfria alternativ. Dom har även butiker för både boots och souvenirer, vapen.

Dom har olika shower och dom är värkligen värda att se. Så här skriver dom på sin hemsida.

Citat" Skjutglada gubbar, snabba hästar, slagkämpar och rejäla råsopar. Alla är med i vår fartfyllda Wild West Show. Cowboy up och välkommen till Westerarenan för en hejdundrande show för hela barnfamiljen.

Men glöm inte, ibland är Vilda Västern en aning högljutt. Därför rekommenderar vi öronproppar till de barn som är känsliga för höga ljud. Slutcitat" Dessa shower var kl 12,30 och kl 17,00. 

Det finns dock många olika showe beroende på dag och tid, så kolla in deras hemsida.

Deras hemsida hittar du här! http://www.highchaparral.se/