Cafe Aspenäs ett mycket trevligt cafe i Lerum.

Aspenäs cafe i lerum!

Aspenäs café i Lerum ligger helt perfekt. I varje fall om du har bil eller motorcykel eller om du gillar en lite längre promenad från Lerum centrum. Det ligger vid vattnet med utsikt över sjön Aspen och man kan förstås sitta både inomhus eller ute på verandan. Utsikten och läget är väldigt mysigt.

Just nu är det öppet lördagar och söndagar kl 11,00-16,00. Njut av hembakat i en varm och ombonad miljö med utsikt över sjön Aspen. Det gamla stallet bredvid Aspenäs Herrgård är omsorgsfullt renoverat och ombyggt för att behålla sin genuina och hemtrevliga känsla. Tjocka vitkalkade stenväggar, träbjälkar och den knastrande brasan förhöjer stäminingen.

Miljön på Aspenäs Café är mycket välkomnande och avslappnande. Möbler och inredning är noga utvalda för att skapa en mysig och genuin stämning. Sitt vid brasan inne i cafét en ruggig dag eller i solen ute på verandan och njut av utsikten över sjön Aspen.

Allt kaffebröd är bakat på plats i cafét. I bassortimentet har dom kanelbullar, kardemummakaka, kärleksmums, kladdkaka (glutenfri) med grädde och äpple/rabarberpaj och hallonkaka med vaniljsås. Kola- och havrekakor är också populära.

Och allt är bakat med äkta smör. Dombakar även matbröd och kan erbjuda goda smörgåsar. Är du riktigt hungrig kanske du vill ha en mättande matpaj istället serverad med en fräsch sallad.

Kaffet som serveras är ekologiskt. Om du föredrar te finns det många sorter att välja på. Och hunden är också välkommen in på cafét!

Det går även bra att betala med kort.

Länk till hemsidan.   http://www.aspenascafe.se/