Brobacka kaffestuga!

Det finns ett trevligt café nära Alingsås om man kör den gamla vägen. Om man kör väg 190 och precis när man kör in mot Alingsås så ligger det en stor korsning vid väg 180 och där kör man efter skyltar som visar Brobacka kaffestuga.

Det ligger ca 200 meter från korsningen in i skogen. Ett mysigt café och alltid mycket folk på somrarna. Det är ett typiskt sommarcafé. Det är alltid lite motorcyklar som är där och det är säkert också en trevlig väg att köra om man kör motorcykel.

Jag gillar caféer som ligger vid sjöar och mot skogar. Inte mitt inne i centrum. Det skall vara lite speciellt. Jag tycker också att caféer skall ha lite sortiment. Så att det inte ser ut som om att dom har haft inbrott.

Jag menar att har man det tomt på hyllorna så hade ju inte jag som kund kommit tillbaks. Och ju mer det finns att välja bland ju större chans att man hittar något man gillar. Och även större chans att man handlar något mer.

Wen gång var jag inne i en godisaffär och skulle köpa dricka och det var väldigt tomt på hyllorna. Det gick säkert dåligt för butiken. Och en sådan butik undviker man nästa gång. Jag frågade killen bakom disken ifall dom hade haft inbrott. Mest för att dom skulle förstå att det var lite sortiment och att det får kunderna att reagera.

BROBACKAVÄGEN 121 i Alingsås är adressen.