125 000 kr i vinst!

27 950 kr i vinst.

Jag hade en kille som jag jobbade med som var ganska duktig på att satsa på fotboll. Han tipsade mig om en bra spelsida och jag anmälde mig till ett bra spelbolag. Där kunde man satsa online.  Jag började med att sätta in 6 000 kr. Först så förlorade jag allt. Jag satsade ytterligare 6 000 kronor.

Jag vann och jag vann ungefär 21 spel av 22-23 möjliga. Jag vann ca 125 000 kr på bara några få veckor. Jag tog ut pengar hela tiden eftersom jag inte ville ha för mycket pengar på kontot. En dag tog jag ut 20 000 kr och van ytterligare dagen efter. Så jag fick ta ut 20 000 kr ytterligare.

Jag hade en bra kille som gav mig tips online. Bet365 var det jag spelade hos. Jag har ju hört att det finns många bolag där det kan vara svårt att få ut pengarna. Jag hade absolut inga problem att få ut pengar. Men hade jag fortsatt att spela så tror jag att dom hade stängt ner mitt konto. Jag hade därför ett tag 2 konton.

Jag funderar på att börja spela igen. Men inte nu. Måste först hitta en kille som är duktig på spel. Och då gärna fotboll. Det går förstås att gå in och kolla online på tips också. Det fungerade bra sist.

Jag hjälpte en tjej som jag var tillsammans med under den tiden med att vinna. Jag sade till henne att jag var säker på att vinna. Jag sa att jag satsar 900 kronor av mina pengar på att hon vinner. Om hon vinner på dom pengarna jag satsar så kommer jag att ta tillbaks mina 900 kronor efteråt.

Och om jag förlorar så slipper hon att ge mig tillbaks pengar. Hon kunde alltså bara vinna på det. Efter några dagar hade hon vunnit och jag tog tillbaks mina 900 kronor. När tjejen var utomlands så hade hon hittat en Mikel Kors väska som hon ville ha.

Den kostade lite över 6000 kronor. Jag talade om att hon kunde köpa den för dom pengarna som hon hade vunnit. Hon köpte den och lade ut egna pengar och jag betalade sedan tillbaks med vinstpengarna. Hon hade ytterligare pengar som hon hade vunnit. Så det var en bra vinst.

Mintanke var att går det dåligt så gäller det att sluta spela. Och bara spela bort pengar som man har råd att vara utan.